Stiri

Tamplaria din PVC – o solutie moderna pentru case cu consum optimizat

Izolarea casei este o operatiune foarte importanta atat pentru confort, cat si pentru un consum optimizat. Prin urmare, este necesar sa se obtina toate informatiile cu privire la ceea ce se va face si sa existe toate datele despre materialul care urmeaza sa fie utilizat. 

Cei mai multi arhitecti si constructori recomanda tamplarie PVC in sensul acesta. PVC-ul este unul dintre materialele care sunt folosite foarte mult astazi pentru ferestre. S-a discutat cu expertii, care sunt cele mai importante referinte in sectorul tamplariei din PVC si aluminiu, si acestia au explicat toate avantajele si dezavantajele punerii ferestrelor din PVC in casa.

Se doreste cunoasterea tuturor avantajelor tamplariei din PVC? Desi majoritatea oamenilor asociaza tamplaria casei cu lemnul, adevarul este ca exista optiuni mult mai interesante si avantajoase pentru toti cei care au nevoie de acest tip de tamplarie – este cazul PVC-ului, un material care are o multitudine de avantaje si care inlocuieste lemnul si aluminiul.

PVC-ul ofera costuri initiale reduse

Cui nu-i pasa de pret? Ei bine, PVC-ul este un material care atinge o mare popularitate pentru valoarea sa incredibil de mica raportat la beneficii. Daca se adauga pretul la restul avantajelor pe care le ofera, se poate spune ca astazi este cea mai buna alegere care se poate face atat pentru case cat si pentru firme. Chiar daca produsele premium asa cum sunt cele din categoria tamplarie Veka pot costa mai mult, in realitate, tamplaria PVC tot are un cost mai mic, decat alte materiale. 

Este mai durabil decat lemnul si aluminiul

In timp ce lemnul are nevoie de ingrijire speciala, daca se doreste sa ramana ca in prima zi, trebuie sa fie slefuit si lacuit din cand in cand, iar la randul sau, aluminiul este zgariat sau corodat cu usurinta, pentru PVC nu exista aceste tipuri de problemae. Are o durabilitate de 50 de ani sau chiar mai mult, fara a fi nevoie de ingrijire speciala; doar prin curatarea sa cu o carpa umeda PVC-ul este foarte rezistent la poluare, factori climatici si daunatori asa cum sunt insectele.

Este un material foarte ecologic

Un alt mare avantaj este ca fabricarea sa necesita mult mai putina energie decat in cazul lemnului sau aluminiului. In plus, este un material complet reciclabil si, in acest sens, extrem de versatil. Poate fi folosit din nou la fabricarea tevilor, mobilierului pentru terase, pardoselilor rezistente etc.

Ofera o izolare termica si acustica excelenta

Este excelent pentru orase, zone cu climat extreme si orase de coasta, deoarece izoleaza in mod eficient umiditatea si salinitatea. Cu acest tip de tamplarie se obtine un confort si o bunastare de neegalat pentru casa. In plus, in orasele aglomerate si foarte galagioase, PVC-ul va ajuta la obtinerea linistii in interior, un aspect foarte important pentru ca toti cei care locuiesc in casa sa se poata odihni.

PVC-ul este disponibil in modele variate

In acest sens, ferestrele din PVC sunt ideale pentru a obtine estetica dorita, deoarece au o gama larga de modele si culori care se adapteaza stilului din casa.

Vezi si