Stiri

Care sunt cei mai populari producatori de tractoare si cum se fac acestia remarcati pe piata?

Care sunt cei mai populari producatori de tractoare si cum se fac acestia remarcati pe piata?

Un tractor este un vehicul indispensabil in orice ferma si sunt greu de imaginat lucrarile agricole fara acest utilaj. Care sunt cele mai populare tipuri de tractoare? Ce marci domina piata? La ce ar trebui sa fii atent atunci cand cumperi un tractor second hand?

Un tractor agricol este un autovehicul conceput pentru lucrari de camp si de ferma. Tractoarele au inlocuit animalele de tractiune precum caii si boii. Tractoarele sunt, de asemenea, folosite pentru a alimenta masinile care nu au propriile lor motoare. Acest lucru este posibil datorita utilizarii arborelui prizei de putere.

Cand merita un tractor second hand?

Fermierii sunt bucurosi sa cumpere utilaje agricole uzate, desigur, cele care sunt in stare tehnica buna. Oferta este larga, iar tractoarele de la marci precum John Deere, New Holland si Massey Ferguson sunt cel mai des alese.

Aceste tractoare ieftine sunt foarte populare printre antreprenorii agricoli. Achizitionarea unei masini agricole uzate face posibila dotarea fermei cu un instrument de lucru modern, pentru o suma de bani mult mai mica decat cea necesara pentru cumpararea unui tractor nou.

Ce sa cauti atunci cand cumperi o masina agricola folosita mai veche? Achizitia poate fi riscanta, dar daca tractorul functioneaza bine si poti primi aprobarea unui mecanic, este foarte bine. Dar anul de productie si numarul de ore lucrate sunt importante, precum si starea tehnica( inclusiv motor, filtre sau componente).

Care sunt cele mai populare tractoare de pe piata?

Deoarece achizitionarea unui model nou de tractor poate reprezenta o cheltuiala uriasa, tractoarele second hand sunt extrem de populare, iar in magazinele care se ocupa cu furnizarea unor utilaje agricole, piese si solutii tehnice, inclusiv semanatori prasitoare, de cele mai multe ori sunt oferite spre vanzare si tractoare second hand. In continuare, sunt prezentate marcile cele mai apreciate de catre fermieri:

  • Tractoare John Deer

Tractoarele agricole John Deere sunt de departe cele mai populare. John Deere este o companie americana care este specializata in productia de vehicule si masini agricole de peste 150 de ani. Compania este reprezentata in peste 30 de tari si este unul dintre cei mai respectati furnizori de utilaje agricole. Pe langa tractoarele agricole, oferta companiei include si combine agricole, de recoltat, prese si pulverizatoare. Tractoarele John Deere se remarca prin fiabilitate si versatilitate

  • Tractoare New Holland

Al doilea producator de tractoare extrem de popular este New Holland. Aceasta companie americana a fost fondata in 1895 si astazi face parte din grupul international FIAT. New Holland este specializata in productia de tractoare si combine. Masinile agricole ale acestui brand sunt folosite practic in toata lumea. Popularitatea lor nu este o coincidenta – tractoarele New Holland pot face fata bine chiar si unor conditii foarte dificile.

  • Tractoare Massey Ferguson

Un alt producator de tractoare demn de mentionat este Massey Ferguson. Aceasta companie canadian-americana ofera masini agricole renumite pentru durabilitatea si fiabilitatea lor. Tractoarele second hand de acest brand asigura munca sigura si eficienta pe camp. Un alt avantaj este natura multi-tasking a acestor vehicule.

Vezi si