Actualitate

5 sfaturi pentru alegerea cadoului perfect pentru invitatii la nunta

5 sfaturi pentru alegerea cadoului perfect pentru invitatii la nunta

Casatoria este pe cat de stresanta, pe atat de exaltanta. Si printre multele lucruri de asteptat se numara darul oaspetilor. Cum gasesti marturii nunta pe care toata lumea le va iubi fara a da faliment? Am enumerat 5 sfaturi pentru a face alegerea buna.

1. Inspira-te: din web, alti miri, invitati

Nu lipsesc ideile in jurul tau. Poti incepe cu unele cercetari pe net. Site-urile specializate in cadouri de nunta iti pot oferi idei marturii nunta si cateva indicatii cu privire la preturile unui cadou de dat.

In aceeasi logica, intreaba si alte persoane casatorite printre cunostintele tale sau chiar oaspetii insisi. La urma urmei, ei sunt in cea mai buna pozitie pentru a sti ce si-ar dori sa li se ofere.

2. Bugeteaza-ti cadourile pentru oaspeti

Bugetul este rareori cel mai interesant aspect al unei nunti, dar este o necesitate. In cel mai scurt timp, intreaba-te cat de mult doresti sa investesti in marturiile de nunta. Acesta va fi un criteriu important in alegerea ta.

3. Ia in considerare toate tipurile de cadouri

Sunt posibile multe tipuri de cadouri: ramane de vazut care ti se potriveste.

Un must-have este darul de a gusta: practic, atemporal, va incanta inevitabil oaspetii. Toata lumea ii place sa primeasca o mica delicatesa culinara. Drajeurile sunt primele care iti vin in minte, dar poti opta si pentru macarons, bomboane, gem de casa, miere sau orice alt aliment pe placul tau.

Un alt cadou destul de obisnuit si, pe buna dreptate: cadoul suvenir. Simplu si eficient, o rama foto va fi perfecta pentru a reaminti tuturor aceasta zi mare.

4. Gandeste-te la fiecare modalitate a cadoului 

Vei alege un cadou unisex sau diferentiat? Unul va fi mai practic, celalalt mai personalizat. Original sau clasic? Cumparat sau de casa? Un cadou mestesugaresc va fi, fara indoiala, mai personal si mai putin costisitor, un cadou cumparat va dura mult mai putin timp. Daca alegi aceasta optiune, o vei cumpara din magazin sau online ? Cumpararea personala iti permite sa masori mai bine, direct, dimensiunile, materialele, aspectul general; cumpararea online este un economisitor de timp.

5. Planifici un cadou VIP suplimentar?

Poate doresti sa oferi un cadou diferit sau suplimentar oaspetilor tai speciali: parintii mirilor, fratii lor, martori si domnisoare de onoare, printre altele.

Poate fi ceva foarte simplu si accesibil: un buchet, o butoniera, de exemplu. Sau un cadou personalizat de casa.

Vezi si