Stiri

Alegerea unei firme de catering si locatia excelenta pot face diferenta!

evenimente corporate si catering bucuresti la skybar

Organizarea unui eveniment corporativ pe cont propriu poate fi stresanta si ineficienta: transmiterea mesajului potrivit necesita previziune, planificare si instrumente adecvate. Un eveniment (fie ca este o aniversare a companiei sau o aniversare anume) este o investitie importanta pentru companie, dar lipsa de timp si experienta in organizatie ii poate compromite succesul.

Pentru a intra in joc exista atat resurse manageriale, cat si economice (dar si psihologice, de ce nu). Acesta este motivul pentru care multe companii prefera sa se bazeze pe un serviciu de catering din Bucuresti, investind in profesionisti care stiu sa gaseasca cele mai eficiente solutii si sa optimizeze primul factor economic prin excelenta: timpul.

Organizati un eveniment cu un catering profesional

catering pentru evenimente in Bucuresti

Intr-o zi calduroasa si foarte norocoasa la sfarsitul lunii septembrie, printre sere magice, fantani si candelabre de cristal agatate de copaci, pentru a ilumina calea oaspetilor. Inconjurate de natura, setarile au fost concepute pentru a se amesteca cu contextul inconjurator, datorita ghiseelor ​​tip bufet complet acoperite cu iarba, dar fara a renunta la un stil elegant si plin de farmec.

Pentru a imbogati imaginea, un aperitiv rafinat, cu mise-en-bouche cu ingrediente fine si un bufet cu mancaruri speciale. Insotind receptia, un duet format din seturi de DJ si violoncel electric: muzicieni originali si neconventionali, pentru a crea un fundal primitor si pentru a oferi un plus de atmosfera bufetului. De la receptie pana la cina: in interiorul serii pitoresti, aranjamentul floral in stil „jungla” doar de verdeata tropicala preia contextul natural al locatiei.

Un serviciu de catering profesional trebuie sa mentina standarde ridicate de calitate din toate punctele de vedere: nu numai estetic, in mobilier, ci si in ingrijirea alimentelor. Aici, atunci, meniul primelor si al doilea feluri de mancare trebuie sa poata propune preparate capabile sa surprinda oaspetii, cu ingrediente rafinate si combinatii.

Vezi si