Stiri

Care sunt avantajele hoverkart-ului?

Care sunt avantajele hoverkart-ului?

Hoverkart este noua tendinta fierbinte care vine direct din Statele Unite ale Americii. Hoverkartul este un accesoriu care este plasat pe hoverboard-ul tau pentru a-l transforma intr-un kart. Este o revolutie de hoverboard care iti ofera abilitatea de a sta ca un karting si de a aluneca pe orice tip de teren. 

Este legatura in cele mai bune conditii gasite de iubitorii de viteza si de senzatii noi. Fructul acestei aliante este hoverkartul care iti dezvaluie senzatiile la alunecare. Hoverboardul clasic devine asadar un adevarat kart. HoverPower este numele dulce al companiei care a dat nastere acestei bijuterii si are sediul pe coasta Californiei.

Utilizare speciala

Hoverkartul este un produs special conceput si vandut pentru hoverboard. Se instaleaza usor pe el. Trebuie doar sa-l decupezi pentru a-l instala. Iti pune trei roti la dispozitie si schimba radical modul in care practici hoverboarding. 

Odata ce echipamentele tale sunt la locul lor, trebuie sa te asezi si sa mergi inainte la fel ca in karting. Acest mod de exersare iti mareste senzatiile de zece ori in timp ce iti mareste viteza de miscare. Este potrivit pentru toate dimensiunile pentru a permite copiilor si adultilor sa se bucure de el.

Un kit perfect

Setul hoverkart consta dintr-o roata care se fixeaza pe partea din fata a hoverboard-ului tau. Se potriveste cu usurinta datorita rafinamentului echipamentului furnizat. Hoverkartul este compatibil indiferent de dimensiunea hoverboard-ului tau. 

Acest accesoriu are si manete pentru a accelera, dar si pentru a frana in siguranta. Scaunul care este elementul central al hoverkart-ului tau este confortabil si tinut pe loc cu ajutorul curelelor fixate in siguranta. Cantareste in jur de 7 pana la 8 kilograme.

O adaptare in functie de dimensiunea utilizatorilor

Este disponibil in mai multe dimensiuni pentru a se potrivi perfect oricarui hoverboard. Modelul pentru copii se va potrivi cu orice hoverboard cu anvelope de 4,5 inch. Aceasta adaptare asigura siguranta copilului, oferind in acelasi timp un confort optim. Este alegerea perfecta pentru copiii de la 2 ani pana la 7 ani. 

Modelul pentru copii atinge viteza maxima de 20 km/h si suporta pana la 120 de kilograme. Are o raza de actiune de la 15 la 20 km. Se rostogoleste cu usurinta pe o suprafata plana, dar este potrivit si pentru a traversa obstacole minime, cum ar fi strazi pietruite si trotuare. Kartul electric pentru adulti are o anvelopa de 6 inci si se potriveste perfect pe orice tip de hoverport.

Multe puncte forte

Hoverkartul de teren dispune de un loc de alunecare in confort. Aceste doua parghii pentru viteza si franare asigura siguranta utilizatorului. Un suport pentru picioare cu anvelopa iti permite sa iti pozitionezi corect piciorul in fata. Este reglabil pe inaltimea scaunului si pe lungimea picioarelor utilizatorului.

Vezi si