Actualitate

Servicii funerare complete, la preturi accesibile

Servicii funerare complete, la preturi accesibile

Viaţa este concepută din sute şi mii de momente de fericire, zâmbete, dar şi din clipe triste, dezamăgire, îmbinate cu furie şi neputinţă, mai ales când pierdem pe cineva drag sufletului. Sunt momente în care apar sentimentele de refuz, regret şi mai ales durerea care lasă urme adânci.

Agenţia de servicii funerare Rainbow Funerare este alături de familiile îndurerate, oferind suport moral, emoţional şi material. Acţiunile agenţiei noastre sunt bazate pe principii etice, obiective înalte şi valori demne. Devotamentul nostru reflectă în implicarea şi promptitudinea sarcinilor pe care le îndeplinim şi mai ales în atenţia pe care o acordăm fiecărui detaliu în parte.

Servicii funerare Rainbow Funerare

Agenţia noastră pune la dispoziţia familiilor îndoliate atât timpul cât şi vasta noastră experienţă în domeniu, astfel încât decedatul să primească un ultim omagiu încununat cu respect şi recunoştinţa din partea celor dragi şi nu în ultimul rând să beneficieze de o ceremonie funerară demnă şi impecabilă.

Tratăm fiecare caz cu respect, înţelegere şi compasiune pentru fiecare familie în parte, iar din dorinţa de a uşura durerea celor care pierd o persoană dragă, preluăm o bună parte a greutăţilor pe care le implica o înmormântare.

Suntem disponibili 24/24 şi vă putem informa detaliat în legătură cu toţi paşii pe care trebuie să îi urmaţi în cazul unei înmormântări. Suntem la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă explica exact cum trebuie procedat, începând cu alegerea produselor funerare, până la ultimul pas ce îl presupune pomană şi parastasul.

Avem o gamă vastă de produse funerare din care puteţi alege, de la prosoape, batiste, doliu de pus în piept şi la uşă, coroane până la cruci, sicrie şi furnituri. Împreună putem discuta despre fiecare produs în parte în funcţie de ce cruce doriţi să alegeţi sau ce fel sicriu, coroane, sau prosoape, etc.

Trebuie doar să nu spuneţi în mare ceea ce doriţi şi împreună vom alege produsele care să fie pe placul dumneavoastră şi care să se încadreze în bugetul de care dispuneţi. Avem preţuri accesibile pentru orice buzunar şi dispunem de diverse pachete pentru care puteţi opta fiecare dintre voi.

Contact

Într-un moment atât de delicat, veţi descoperi în Agenţia de Servicii funerare Rainbow Funerare un sprijin de nădejde. Apelaţi cu încredere în aceste clipe de grea încercare şi durere!

Vă oferim suport nonstop şi consiliere specializată pentru a găsi împreună soluţii eficiente, potrivite nevoilor dumneavoastră, apelând la numărul de telefon afişat pe site-ul nostru.

Vezi si