Actualitate

Printare formate mari la Active Document Center

Procesele si tehnologiile de printare implica mai multe etape de productie. Mai intai, pregatirea inainte de imprimare, apoi printarea si prelucrarea dupa imprimare. Serviciile de printare oferite de Active Document Center, este o componenta importanta a activitatii de publicitate. Din pacate, multe tipografii ofera doar tiparirea produsului. Centrul de printare ofera o gama completa de servicii: de la dezvoltarea cartilor de vizita pana la  printare formate mari. Active Document Center este gata sa faca totul la cererea clientilor la cel mai inalt nivel. Prin urmare, ocupa o pozitie de frunte printre centrele de printare documente. Parcul de echipamente este actualizat constant si de aceea,  se ofera servicii moderne, rapide si de calitate. Viteza este calitatea principala. Totul este real. Centrul a fost  proiectat pentru a indeplini comenzile intr-o varietate de termeni. Personalul profesionist va gasi o abordare personala pentru fiecare client. La Active Document Center se realizeaza toate tipurile de imprimare la cele mai avantajoase preturi, iar munca rapida a specialistilor va dovedi calitatea, care, fara indoiala, te va conduce din nou la ei.

Printare formate mari

Serviciile de printare formate mari se realizeaza pe foi de format mare, a caror forma si dimensiune este de cateva ori mai mare decat cea normala. Un astfel de material este produs in role de polimer. Imprimarea pe formate de dimensiuni mari este utilizata pentru toate tipurile de publicitate in aer liber. Tiparirea in format mare include indicatoare mari, bannere, afise si multe altele. Aici, claritatea imaginilor si a textelor este cea mai importanta. Centrul de printare si copiere este pregatit sa ofere imprimari de inalta calitate in format larg. Se obtine cu exactitate luminozitatea dorita a imaginilor, inclusiv a textului. Active Document Center poate realiza imprimarea in format mare pe foi speciale, astfel incat conditiile meteorologice sa nu afecteze durata de functionare. In acest caz, se folosesc tusuri speciale care sunt rezistente la mediului extern. Nici soarele, nici ploaia nu te vor obliga sa schimbi din nou materialul publicitar.

Printare formate mari prin servicii specializate

Pentru a obtine rezultatul dorit, munca prestata este specializata. Pentru printare formate mari se folosesc dispozitive profesionale de printare. Prin pulverizarea vopselelor cu destinatie speciala se obtin imagini de o calitate impecabila. Aceasta metoda se numeste jet de cerneala. Daca doresti sa imprimi imagini sau fotografii color de buna calitate, imprimantele speciale imprima imagini luminoase si clare fara nicio diferenta. Pentru a crea o baza mata sau lucioasa se foloseste o tehnologie speciala.  Pentru fotografii sau ilustratii, se ofera lucrari pe hartie foto speciala. Invelisul sau protejeaza impotriva factorilor externi. Printarea se realizeaza cu o transmitere precisa a realitatii si a gamei de culori. De regula, totul depinde de comanda clientului pentru printare formate mari, iar tehnologia moderna permite indeplinirea oricaror capricii si dorinte.

 

Vezi si