Specialiștii HoReCa internaționali au ajuns după studii laborioase la concluzia că o caracteristică actuală în materie de afaceri de alimentație publică stradală este specializarea pe un anumit tip de produs. Astfel, există puncte de fast food pentru burgeri, mici, cârnați, sandvișuri, salate, shaorma, înghețată, clătite, floricele de porumb, vată de zahăr etc.
Așadar, pentru a vinde alimente stradal, într-o locație de numai câțiva metri pătrați, indiferent că vorbim de un chioșc sau un stand dintr-un târg tematic, o piață sau chiar folosind un cărucior mobil special ori rulotă este nevoie de un echipament fast food minimal.
Folosește echipamente fast food profesionale precum aparate pentru hot dog, Bain Marie electrice, griluri simple sau cu rocă vulcanică, toastere, salamandre, mașini de gătit, indiferent dacă ai o unitate de alimentație publică cu produse ce se prepară blitz, vinzi mâncare pe …
Citeste mai mult pe MoneyPoint