Stiri

Unde gasesti anvelope bune in Sibiu?

Multe modele din care sa alegi, achizitie simplificata, preturi foarte atractive sunt toate argumente invocate de  vanzatorii online de anvelope Sibiu. Dar este chiar profitabil sa comanzi prin canalul de distributie pe Internet? Daca da, cum ii poti linisti pe cei care ezita sa cumpere anvelope noi de pe internet din Sibiu?

La cate reduceri te poti astepta de la vanzarea de anvelope online?

In timp ce confortul este o parte importanta a achizitionarii de anvelope online, aspectul financiar este foarte important. Intr-adevar, trecerea prin vanzatorii online economiseste intre 10% si 30% fata de service-ul unui garaj fizic. Livrarea si asamblarea anvelopelor sunt incluse (la garaj sau acasa).

Aceasta diferenta de pret poate ajunge pana la 40% in perioada promotiilor si vanzarilor flash exceptionale (vanzari, sfarsit de stoc etc.).

Dincolo de aspectul economic, cumpararea online de cauciucuri auto in Sibiu iti permite si sa iti alegi produsul intr-un mod informat. Poti, de exemplu, sa filtrezi dupa dimensiunea anvelopei, marca anvelopei, consumul de combustibil, zgomotul de rulare, cele mai bune preturi si, de asemenea, sa adaugi optiuni de cautare precum anvelopele runflat sau ranforsate.

Cel mai bun site pentru a cumpara anvelope de pe internet

Iata un site de incredere pentru anvelope pentru o achizitie online de anvelope fara griji!

E-pneu.ro

Multi au inceput sa vanda anvelope online la preturi reduse. Si fiecare vanzator are un catalog diferit cu anvelope mai ieftine. Astfel, la e-pneu.ro, pe langa vanzarea de anvelope auto, anvelope camioane, trotinete electrice, comerciantul online din sibiu ofera si jante de toate marcile precum si articole pentru montarea unei anvelope pe timp de iarna (lanturi de zapada, etc.).

Deoarece uneori este dificil sa te regasesti in fata unei multitudini de oferte de anvelope auto, este mai rapid sa gasesti cel mai bun pret folosind un comparator de anvelope online si filtrele de pe e-pneu.ro. Cateva clickuri sunt suficiente pentru a avea sub nas rezultatele propunerilor vanzatorilor.

Cumpararea de anvelope online: exista riscuri?

Multi oameni se tem sa cumpere anvelope online din cauza riscurilor potentiale. Acest lucru este de inteles, deoarece nu esti niciodata ferit de oamenii fara scrupule.

  • Vanzator rau intentionat

In cel mai rau caz, poti intalni un agent de vanzari rau intentionat. Nu toata lumea trebuie sa cunoasca vanzatorii potriviti de anvelope! Insa, fara ezitare, e-pneu.ro ofera utilizatorilor de internet incredere pentru o achizitie sigura!

  • Frauda cu cardul de credit

Multi consumatori au avut deja aceasta experienta proasta, deoarece datele lor bancare au fost deturnate pentru alte achizitii. Insa, vanzatorii de incredere ofera plata online sigura. Pentru a fi sigur, verifica doar sigla lacatului si mentiunea https in url-ul site-ului. 

  • Incapacitatea de a testa anvelopele

Consumatorii au aceasta nevoie de a vedea produsul cu ochii lor! Pentru a cunoaste performantele unui model, este posibil sa consulti opiniile si review-urile cumparatorilor. 

Vezi si