Actualitate

Un prieten care iti e aproape si in oras, si in calatorii: bicicleta electrica pliabila

In secolul 21 transportul este orientat in principal spre componenta eco. Mediul inconjurator are nevoie de protectie din partea noastra, asa ca producatorii incearca sa aduca pe piata cele mai interesante si mai eficiente mijloace de deplasare pe doua sau patru roti. Un exemplu de vehicul pe doua roti care e si prietenos cu mediul inconjurator este bicicleta electrica. Asa cum ii spune si numele bicicleta electrica este o bicicleta normala, care are o roata motorizata pentru deplasare rapida pe distante mari, fara efort.

Bicicletele electrice pliabile sunt variantele cele mai eficiente, au suport electric pentru smartphone si baterii generoase, roti mici si ghidoane inalte, drepte, usor de personalizat. Telefonul se incarca pe masura ce va deplasati, poate fi incarcat de pana la 20 de ori, bicicleta electrica ajunge si la viteze de 25 km/h. Cu bicicletele electrice pliabile, pe care le poti comanda rapid si de la Monkey, nu transpiri, nu obosesti in timpul deplasarilor pe distante mari, pot fi depozitate usor oriunde, nu ocupa loc mult si sunt usor de pliat in trei pasi.

Cu o bicicleta electrica luata de la Monkey poti pedala in continuare daca se descarca bateriile reincarcabile, in trei sau patru ore ai bicicleta incarcata complet, bateria e regenerabila, adica in timp ce mergi se incarca automat. Pe bicicletele electrice vei gasi frane disc fata si spate, cinci viteze electrice, display LCD pentru a vedea rapid viteza de deplasare, nivelul de incarcare al bateriei, numarul de kilometri parcursi, viteza in care se afla bicicleta la un anumit moment.

Fiind realizata din aluminiu aviatic bicicleta electrica moderna este foarte usor de mutat si de transportat oriunde, nu are o greutate foarte mare, suporta greutati de pana la 100 kg, avand rezistenta mare la uzura si schimbari aparute in mediul din jurul sau. Bicicletele electrice pliabile raman o varianta ideala pentru deplasarea in oras sau in calatorii, sunt sigure, rapide, eficiente, usor de intretinut si de pliat, au autonomie mare si protejeaza mediul inconjurator.

Vezi si