Actualitate

Tu pe cine vrei să spionezi video azi?

Tu pe cine vrei să spionezi video azi?

Trebuie să recunoaștem cinstit că românii suferă de spionită cronică, așa încât nu e de mirare că volumul achiziției de aparatură destinată înregistrării discrete este tot mai mare în fiecare an.

Camerele spion online sunt unele dintre cele mai cerute produse de acest gen, deși nici microfoanele miniaturale care fac înregistrări de înaltă fidelitate nu sunt ocolite de către cei interesați.

O cameră de supraveghere video este un dispozitiv capabil ca să facă o filmare cu sau fără sunet, în funcție de modelul ales.

Alege camera video potrivită pentru ceea ce ai tu nevoie!

Există camere de dimensiuni mari, create din start cu scopul de a descuraja anumite persoane fie să încalce o anumită proprietate particulară sau de firmă, fie să facă sau să nu facă ceva ce nu ar avea dreptul (să ia fără drept niște obiecte, să lovească un copil pe care îl are în grijă sau să îl lase nesupravegheat etc.).

Dacă aceste tipuri de echipamente video de registrare au un pronunțat rol preventiv, nu același lucru putem să îl spunem despre acele produse din categoria camerelor discrete proiectate anume pentru a face înregistrări fără știința acelora ce sunt filmați cu ajutorul lor.

În mod uzual, camerele spion sunt folosite de către persoanele particulare pentru a supraveghea personalul angajat în scopul de a avea grijă de copiii mici sau pentru a face curățenie în diverse locuințe.

Paza bună la joc cu o cameră spion personală, te scapă de înscenări!

Se mai utilizează camere de supraveghere video miniaturale la birou de către aceia care nu doresc ca persoane străine să le cotrobăie prin documentele aflate în zona unde își desfășoară activitatea atunci când lipsesc temporar de acolo.

Deja au existat situații în practică în care anumiți colegi binevoitori chiar au strecurat plicuri cu sume de bani în dosarele aflate în lucru pe biroul unui angajat cu intenția ca respectivul să fie acuzat pe nedrept ulterior de luare de mită. Cu ajutorul unei astfel de camere spion miniaturale ascunse într-un obiect de birotică banal, precum un suport pentru pixuri și creioane, o pereche de ochelari lăsată aparent la întâmplare pe masa de lucru, un ursuleț de pluș cu rol de mascotă pentru angajatul în cauză etc., acțiunea reprobabilă a unei persoane care vrea să însceneze o luare de mită poate să fie dezamorsată ușor.

Chiar dacă în incinta respectivă există camere de supraveghere video deja instalate de către conducere, tot mai bine este să îți iei propriile măsuri de siguranță, decât să afli ulterior că exact în momentul în care plicul cu bani a fost a ascuns, acestea, „din întâmplare”, nu au funcționat.

Camere video discrete pentru spațiile cu probleme

Există foarte multe camere spion care sunt ascunse în obiecte obișnuite ce se pot integra perfect atât în casă, cât și în sediul unei firme, la locul de muncă. Desigur, există și camere de supraveghere speciale care sunt capabile să funcționeze fără probleme în medii dificile, inclusiv în exterior. Sunt acele camere de supraveghere video destinate monitorizării activităților și situațiilor neprevăzute în care nu este posibil ca să se folosească aparatură audio sau video standardizată.

Cele mai spectaculoase sunt camerele spion integrate în ceasul de la mână, într-un aparat foto, într-un ac de cravată, într-o ramă de ochelari de soare sau chiar în rama unor ochelari de vedere. Folosind o astfel de aparatură spy te simți cu adevărat ca James Bond.

Unii își spionează peștii din acvariu

Există și persoane care achiziționează camere de supraveghere video miniaturale în niște scopuri extrem de ciudate, care nu au de-a face cu spionajul unor persoane, ci… al unor pești de acvariu!!!.

Pasionații de acvaristică cunosc faptul că există specii de pești extrem de timide, ale căror reprezentanți nu se manifestă în fața stăpânilor lor umani decât cu foarte mare dificultate. Pentru a urmări activitatea lor curentă, o cameră web de spionaj este aparatura perfectă cu ajutorul căreia felul de viață al acestora poate să fie studiat ulterior pe baza înregistrărilor făcute în timp ce acvaristul nu se află în camera unde este instalat acvariu.

Având în vedere cele de mai sus, nu-i așa că ți se trezi și ție brusc interesul de a comanda o cameră video spion originală de pe net?

Vezi si