Actualitate

Tot ce trebuie sa stii despre printarea ceramica a sticlei

Daca pana nu demult tendintele in amenajari interioare erau destul de rigide si de previzibile, acum lucrurile s-au schimbat si au luat o intorsatura frumoasa.

Atat pentru domeniul rezidential, cat si pentru cel comercial si de afaceri HoReCa, specialistii de la Xglas ofera produse realizate prin tehnici deosebite, cum sunt acele vitrine magazine printate ceramic.

Ce inseamna printarea ceramica si care sunt etapele

Printarea ceramica este o tehnica speciala, prin care se aplica cerneala ceramica cu diferite culori, prin tehnologie digitala. Aceasta tehnologie nu are nevoie de site serigrafice si nici de alte dispozitive. Pur si simplu, cerneala ceramica se depune digital direct pe suprafata sticlei, controland opacitatea printului si grosimea stratului de cerneala ceramica utilizata.

Sticla printata ceramic este o solutie pentru prezent si viitor, permitand personalizarea proiectelor. Cerneala se vitrifica, patrunde in masa sticlei si creeaza o suprafata printata rezistenta la abraziune, la apa, la raze UV, la acizi si solventi.

Printarea ceramica a vitrinelor se realizeaza folosind mai multe culori de baza, o rezolutie de printare foarte mare, cerneala nu contine plumb sau cadmiu, astfel incat se poate afirma ca nu polueaza si nu este toxica pentru om. Sticla printata ceramic este folosita atat indoor, cat si outdoor, atat in domeniul rezidential, cat si in cel comercial si industrial. Vitrinele de magazine printate ceramic sunt foarte apreciate, deopotriva, de clienti si de oamenii de afaceri.

Avantajele vitrinelor din sticla printata ceramic

Sticla printata digital cu cerneala ceramica foloseste cea mai noua si mai buna tehnologie la nivel mondial, fiind creata special pentru imprimarea in sticla. Cerneala ceramica are o mare intensitate a culorilor, un control precis al transparentei sticlei, o pozitionare exacta a picaturilor de cerneala si respecta cele mai inalte standarde de calitate si de durabilitate. In plus, rezista la radiatii ultraviolete, la solventi si acizi, la zgarieturi, suportand chiar si lipire de alte materiale.

Nu doar vitrinele beneficiaza de aceasta tehnica de imprimare digitala cu cerneala ceramica, ci si peretii tip cortina, usile, balustradele, treptele, paravanele si diferite obiecte de mobilier. Expertii Glas Expert ofera nu numai vitrine printate pentru magazine, ci si masuratori, proiectare, productie, montaj si mentenanta, solutii tehnice variate pentru a face fata cerintelor si provocarilor clientilor, atat in ceea ce priveste tipul materialelor alese, cat si feroneria si sigilarea.

In plus, aceste vitrine vor atrage imediat atentia clientilor, furnizorilor si colaboratorilor si vor aduce un plus de prestanta si de eleganta magazinului, indiferent de cifra de afaceri a acestuia, daca este vorba despre un magazin mare, de tip hypermarket, sau de un magazin de cartier.

Sticla printata ceramic – caracteristici important de luat in calcul

Rezolutia fotografica este foarte mare, cu un nivel ridicat de detaliu, atunci cand vine vorba despre sticla printata ceramic. In plus, produsul final poate fi utilizat atat in interior, cat si la exterior, rezistand oricaror conditii de mediu. Vopseaua ceramica nu se deterioreaza in timp, iar durata de viata este similara cu cea a sticlei. Mai mult decat atat, clientii au control asupra transparentei printului si asupra nivelelor de transparenta a fotografiei printate din diferite puncte de vedere.

Specialistii XGlas ii vor consilia pe clienti pentru a obtine cel mai bun print, le vor oferi chiar si o simulare cu printul, astfel incat rezultatul sa fie de exceptie.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Your email address will not be published.

Vezi si