Stiri

Tocatoare de carton – solutia la problema excesului de ambalaj

Toate intreprinderile, precum si magazinele si depozitele, se confrunta cu problema necesitatii eliminarii ambalajelor de carton uzate, precum si a altor deseuri de carton. Acestea ocupa spatiu inutil in depozit, iar transportul lor la punctele de eliminare genereaza costuri suplimentare.

Cu toate acestea, in prezent, problema cutiilor de carton uzate reziduale, a ambalajelor si a deseurilor de carton din companie poate fi rezolvata eficient, gratie unor tocatoare carton extrem de practice si moderne .

Un astfel de dispozitiv nu numai ca distruge in mod eficient ambalajele de carton uzate si alte deseuri de carton, dar produce si umpluturi de ambalaje ieftine si ecologice intr-un singur proces . Acest tip de masina va fi cu siguranta apreciat de toate companiile de transport maritim, care vor castiga datorita acesteia nu numai economii cauzate de lipsa necesitatii de a elimina cutii de carton inutile, ci si datorita autoproductiei si, in cazul lor, complet gratuit, si in plus umplutura ecologica .

O astfel de umplutura de carton este o alternativa excelenta la polistiren sau folie cu bule, rumegus sau pungi umplute cu aer, etc. Cele mai importante avantaje ale sale sunt costul redus , versatilitatea si caracterul ecologic .

Tocatoarele de carton disponibile pe piata provin de la diferiti producatori de acest tip de echipamente. Ele difera in ceea ce priveste pretul, performanta, calitatea si multi alti factori, cum ar fi echipamentele cu dispozitive de aspiratie care reduc cantitatea de praf in timpul procesului de distrugere.

Tocatoare de carton moderne

Tocatoarele de carton sunt utilizate pentru reciclarea cutiilor de carton. Au multe avantaje, dar mai ales sunt extrem de usor de utilizat , eficiente si sigure , echipate cu motoare puternice si durabile. Ele pot fi utilizate si de companiile care genereaza o multime de carton uzat sau de cele in care productia de umpluturi de carton face parte din afacerea lor, cum ar fi companiile de transport maritim.

Datorita acestor tocatoare moderne , este posibil sa se produca umplutura universala din carton , acestea fiind echipate si cu dispozitive de aspiratie , ceea ce permite reducerea prezentei prafului in mediu.

In functie de model, tocatoarele de carton sunt capabile sa distruga efectiv cartonul cu grosimea de la 1 la 20 mm , in timp ce lungimea cutiilor de carton este nelimitata pentru aceste masini. Capacitatea lor de productie este de la 3 la 10 m pana la 3 cutii de carton pe ora, toate echipate cu un motor trifazat excelent cu o putere de 1,1 kW pana la 4,0 kW, in functie de modelul tocatorului.

Care dintre tocatoarele de cartoane sunt cele mai potrivite depinde desigur de nevoile companiei, dar merita sa iti amintesti ca achizitionarea unui astfel de dispozitiv va da roade foarte repede. 

Vezi si