Stiri

Tendințe în lenjeriile de pat

Dormitorul nu este doar o altă cameră și, prin urmare, trebuie să vă gândiți serios la cum arată. Este vorba despre design și stil.

Credem că fiecare dormitor este un loc special unde poți scăpa de provocările vieții. Oamenii petrec atât de mult timp în dormitoare și acesta este unul dintre motivele pentru care ne străduim ca aceștia să fie liniștiți, inspirați și reîncărcați. În acest articol ne vom uita la unele dintre tendințele dominante ale modei în lenjerie de pat care cu siguranță vă vor ajuta în alegerea dvs.

Stilul „curat”

Cu siguranță ați mai remarcat acest stil. Acest lucru se datorează faptului că este atât de popular încât a rămas în acest clasament de mulți ani. Există ceva fascinant în încercarea de a nu „complica” lucrurile cu modele prea kitsch și colorate atunci când vine vorba de lenjeria de pat. De la aspectul casual, dar elegant al designului scandinav, până la strălucirea tonurilor și liniilor curate, distinctive, oferă multe. Dacă îți place acest stil de lenjerie de pat, nu există niciun motiv să nu contezi pe ea.

Stilul eclectic

În zilele noastre, tot mai mulți oameni aleg un aspect complet personalizat, de stil și design eclectic. Acest stil este un mod excepțional de a cultiva un mediu suficient de favorabil și demn de numele „dormitor”. Combinând diferite culori în funcție de gustul dvs. și adăugând perne pentru un confort mai mare, cu acest stil de seturi de dormitor, creați dormitorul viselor dvs. – așa cum ar trebui să fie.

Alb și negru: un adevărat clasic

Uneori, cea mai bună culoare a dormitorului dvs. nu este cea mai strălucitoare și mai saturată. Uneori, singurul lucru care este suficient este o tendință deja încercată și testată – contrast remarcabil și atractivitate. Stilul alb-negru este destul de renumit pentru faptul că poate crea iluzia unor dimensiuni uimitoare ale dormitorului tău. Aceste două culori nu se potrivesc numai atunci când merg „mână în mână”, dar vă permit, de asemenea, să adăugați o culoare de accent care atrage atenția tuturor din dormitorul dvs.

Sursă:  domi-tex.com

Vezi si