Curiozitati

Te muți cu prietena? AFLĂ 5 sfaturi pentru a trăi frumos împreună

Cuplurile care se decid să locuiască împreună cam știu la ce să se aștepte într-un cămin. Pe lângă inimioarele zilnice și tandrețurile fără de care nu ai putea respira, că doar așa este la început, ar trebui să ții cont și de libertatea fiecăruia, în cuplu.

Iar ca lucrurile să fie simplificate, următoarele sfaturi ar putea să te ajute și chiar să te impulsioneze în a face lucrurile cât mai corect pentru a trăi fericiți împreună.

Iată cum să te bucuri de ideea de cuplu și ce ar trebui să faci că partenera să fie fericită în același timp cu tine

1. Fiecare are nevoie de spațiul lui: începe cu baia

Orice persoană are nevoie de timpul său, la fel și de spațiu, chiar dacă este vorba de traiul în cuplu. Cea mai des întâlnită greșeală este aceea de a acapara din spațiul partenerului, fără ca acesta să fi oferit aprobarea în această direcție. 

Dacă prietena ta se mută cu tine, dar și cu zecile de produse cosmetice de care are nevoie, încearcă să îi aloci un spațiu dedicat în baie, însă fără a tăia prea mult din ceea ce îți revine ție. Este importantă egalitatea în această direcție, iar dacă sunteți amândoi de acord, atunci lucrurile ar trebui să meargă bine de la sine.

2. Respectați-vă rutina de dimineață

Fiecare cuplu are obiceiurile sale de dimineață. Dacă unul se trezește mai devreme în timp ce celălalt partener mai lenevește, atunci obiceiurile matinale se pot desfășura corect. 

Însă când ambii parteneri se trezesc la aceeași oră, este recomandat să vă sfătuiți cu privire la cine merge primul la baie, cine face cafeaua și micul dejun, fără să vă intersectați în mod neplăcut prin încăperile casei.

3. Realizați ceea ce îi place ei să facă, măcar o dată pe săptămână

Poate că ție îți plac muzica și dansul sau poate că ea adoră filmele vizionate seara pe canapea. Partenerul care respectă hobby-urile și activitățile celuilalt poate acorda timp pentru asemenea plăceri, în funcție de chef și disponibilitate. 

Puteți împreună programa serile de muzică și dans, cu sisteme de calitate și subwoofer de pe Altex.ro dacă sunteti în căutare de device-uri de top și împreună savura fiecare moment petrecut in compania celuilalt.

4. Chemați-vă prietenii comuni la voi

Odată mutat cu prietena înseamnă că deja va cunoașteți amicii cu care ați umblat și petrecut până de curând. Iar ca să le arătați și acestora cât de bine sunteți împreună, îi puteți chema în vizită din când în când, la voi acasă. Puteți împărtăși impresii, gânduri și informații la un pahar de vin și un film bun.

5. Îmbrățișați-vă înainte de a pleca la muncă

Gesturile frumoase și din suflet sunt oricând apreciate într-un cuplu. Dacă sărutările de dimineață sunt deja bifate, nu uita să-ți îmbrățișezi prietena înainte de a pleca la birou. Îi vei oferi bucuria de a porni încântată la drum și te vei asigura că va fi cu gândul la tine până când vă vedeți acasă.

Așadar, traiul în cuplu nu este dificil dacă știi să respecți spațiul și obiceiurile celui de lângă tine. Micile probleme se pot rezolva printr-o bună comunicare și ținând cont de părerile împărtășite acasă.

Sursă foto: Pexels.com

Vezi si