Actualitate

Table magnetice ieftine de calitate, pentru scopuri variate

Table magnetice ieftine de calitate, pentru scopuri variate

Gama variată de tablă magnetică pe care o găsești la Absolut Office îți va permite să faci alegerea cea mai potrivită pentru a-ți organiza activitățile zilnice de acasă și de la job.

De ce să alegi o tablă magnetică?

Suprafața sa complet netedă, fără relief, permite scrierea cu markerul la fel ca pe o tablă albă obișnuită, fără a se deteriora. Plus că ștergerea acesteia este foarte ușoară.

Cu ajutorul unor magneți vesel colorați poți chiar să transformi în adevărat obiect de decor tabla așezată în camera de lucru sau în camera copilului. Poți să fixezi foi cu notițe sau cu desene pe o tablă personalizată magnetică cu multă ușurință.

Chiar așa! Ea este folosită în zilele noastre nu doar la birou, dar și acasă, ca instrument de gestionare vizuală a activităților rutiniere, pentru notițe urgente lăsate membrilor casei, pentru a face o hartă obiectivelor pe care le ai de îndeplinit într-o anumită perioadă de timp dată.

Tabla magnetică la job permite angajaților să își organizeze activitățile mai comod și mai simplu. Ea este folosită pentru însemnări rapide și oferă toate informațiile de care un angajat sau chiar o întreagă echipă să știe cum se vor desfășura activitățile într-o anumită perioadă sau pentru un anumit proiect.

Acest management vizual promovează implicarea echipei și reduce șansele ca anumite activități să fie uitate, ignorate, iar fiecare membru al echipei să poată să menționeze acțiunile relevante pentru fiecare activitate în mod vizibil.

Notițele se pot face pe o tablă magnetică cu un marker și pot fi șterse cu o lavetă uscată. Se pot folosi magneți speciali, dar și magneți de frigider, dacă ne aflăm acasă și nu avem la dispoziție niște magneți speciali.

Poți ca să alegi o tablă magnetică cu rama din aluminiu sau una cu un finisaj colorat în nuanța care îți place mai mult, inclusiv una cu un cadru care are unghiuri rotunjite sau cu protecții din plastic pentru a preveni accidentele ce se pot întâmpla dacă aceste colțuri ar fi ascuțite și lăsate neacoperite.

De la Absolut Office se pot achiziționa online table magnetice individuale, dar și seturi care conțin tabla magnetică propriu-zisă, markeri și chiar magneți. De asemenea se pot cumpăra și accesorii separate reprezentate de magneți, bureți, suporturi pentru tabla etc.

Principalele beneficii pe care o tablă magnetică le aduce utilizatorilor sunt următoarele:

– se îmbunătățește comunicarea internă, crește productivitatea muncii, se integrează oriunde în cadrul unei firme;

– atunci când se scrie aceasta nu se zgârie;

– produsul se șterge cu ușurință și fără a se deteriora placa;

– există table magnetice de dimensiuni diferite; mai mult decât atât, multe dintre ele pot fi personalizate cu culori, imagini, logo-uri caracteristice.

Tabla magnetică clasică este anume proiectată pentru a putea scrie pe ea cu un marker cu vârf moale și cerneală specifică. Panoul se fixează pe perete pentru utilizare confortabilă, iar notițele se pot șterge la final cu ușurință folosind o lavetă sau, cel mai bine un burete pentru placa magnetică.

Tabla magnetică are și o funcție suplimentară față de panourile albe întâlnite de cele mai multe ori în școli. Ea permite și fixarea anumitor materiale fotografii, foi cu magneți, pe lângă faptul că pot scrie și desena pe un astfel de panou pe el.

Poți organiza creativ activități, schițe, fotografii, iar acest fapt este de mare ajutor, mai ales dacă ai o activitate creativă.

Îți va oferi numeroase utilități și personalizări de aceea este alegerea perfectă mult mai bună decât tabla clasică, obiect tradițional ce nu are proprietăți magnetice.

Mai mult decât atât, tabla magnetică reprezintă acum una dintre cele mai la modă forme de decorare a unui perete cu un design funcțional. Mai ales dacă vorbim de un hol, de o bucătărie sau de camera copilului, designul funcțional, așa cum este el înțeles de către persoanele ce se ocupă de amenajări interioare sau de către un arhitect, se referă la utilizarea pieselor de mobilier și a altor obiecte care, pe lângă faptul că înfrumusețează un spațiu, sunt și de utilitate practică imediată.

O tabla albă magnetică poate să facă un birou să pară mai luminos și mai amuzant, mai inspirațional, mai ales când se folosesc și magneți colorați. Ea este și un produs funcțional, foarte practic, care te scoate din activitățile de rutină.  La fel și acasă, deci trece-o pe lista lui Moș Crăciun în această iarnă. Sigur el o să o comande de la Absolut Office!

Vezi si