Actualitate

Sfaturi pentru o nunta in aer liber

Sfaturi pentru o nunta in aer liber

Vara, dulce vara! Exclamatia este des asociata de catre occidentali cu faptul ca nuntile de vara sunt populare pentru un motiv extrem de temeinic: toata lumea vrea o nunta in aer liber!

Usor de spus, destul de cu atentie de pus la cale. Aceasta deoarece, in cazul nuntilor in aer liber unele „detalii sezoniere” sunt esentiale. Aceasta daca e sa iei in seama numai sfaturile asa, mai „usurele””cu privire la evitarea caldurii excesive in cazul unei nunti in aer liber, sau combaterea tantarilor. Exista liste intregi de sugestii cu privire la desfasurarea in conditii optime a unei nunti in aer liber. Nu strica, inainte de a va planifica nunta de vara, sa va informati si chiar sa va inspirati.Prin urmare, pentru o nunta reusita in aer liber trebuie sa iei in considerare mai multe detalii. Desigur, o nunta in aer liber poate fi romantica, dar si stresanta – tocmai micile detalii fiind cauza. Potrivit specialistilor, nuntile simple au revenit la moda: in aer liber, cu obiecte decorative inspirate de peste Ocean, degajate si nonconformiste.

Oricum ar fi, o nunta in aer liber presupune aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand alegi locatia – daca se poate ajunge cu usurinta, cat va costa transportul materialelor pana acolo, daca e o zona in care vantul bate puternic, daca e in apropierea unei surse de zgomot, etc. Nu uita: Daca este vorba despre un spatiu public, s-ar putea sa ai nevoie de o aprobare de la autoritatile locale. Iar daca ai ales un spatiu privat, intereseaza-te care sunt conditiile de inchiriere.

Sfaturi pentru o nunta in aer liber

O nunta la cort, in aer liber, sau o nunta in general in aer liber cere o multime de detalii. Ultimul lucru pe care vi-l doriti pentru ziua nuntii este sa fiti nepregatiti si prost informati cu privire la ce anume veti avea nevoie si ce trebuie sa faceti pentru a va asigura ca nunta voastra in aer liber va fi asa cum ati visat.

Iata cativa pasi esentiali pe care sa ii urmezi atunci cand planuiesti o nunta in aer liber, sau orice alt eveniment in aer liber:

  • Luati legatura cu compania de inchiriat corturi si rugati-i sa faca o vizita la fata locului pentru a masura spatiul. Asa va puteti asigura ca spatiul este suficient.
  • Un cort nu poate fi amplasat oriunde, terenul trebuie sa f…

Citeste in continuare tot articolul despre nunta in aer liber

Vezi si