Actualitate

Servicii funerare profesionale complete cu Funerare Ghica

Avantajul unei firme de servicii funerare este organizarea clară și corectă a înmormântării, care implică și priveghiul și pomenirile. Pierderea unei persoane dragi este întotdeauna dificilă, iar procesul funerar nu este un lucru foarte plăcut. Firma de servicii funerare te scapă de cele mai multe griji și poate face totul la nivelul așteptat. Echipa firmei de servicii funerare Ghica este formată din profesioniști care vor efectua toate lucrările pas cu pas, de la pregătirea până la instalarea crucii. Eficiența și calitatea muncii sunt garantate prin pachetele alese și poți fi sigur că prin pachetele alese nu trebuie să cheltui mult efort și energie, deoarece firma de servicii funerare va lua totul în mâinile sale și va desfășura munca de organizare a înmormântării și a priveghiului, îndeplinind toate așteptările pe care le ai.

Organizarea responsabilă a înmormântărilor complexe

Pregătirile pentru ultimul drum al decedatului, rămân în datoria rudelor. Pe umerii rudelor cad toate sarcinile de organizare a priveghiului și a înmormântării. Este important ca înmormântările și pregătirile de dinaintea înmormântării să fie făcute în conformitate cu obiceiurile și credința fiecăruia. Pentru că nu toată lumea poate face față problemelor care preced organizarea înmormântării, majoritatea rudelor preferă să încredințeze toate aceste probleme firmei de servicii funerare Ghica. Numai în mâinile profesioniștilor organizarea înmormântării poate avea loc la un nivel cu adevărat decent, însă, nu ar trebui să ai încredere în primii oameni care vin cu oferte de acest tip.

Prin ce se distinge firma de servicii funerare Ghica de alte firme? 

Există mulți concurenți care sunt preocupați mai întâi de profit probabil, fără a da importanță serviciilor pe care le oferă. Firma de servicii funerare Ghica este atentă la fiecare detaliu, oricât de nesemnificativ ar părea. Ce rost are să comanzi o înmormântare complexă dacă nu se îndeplinește calitatea declarată? Firma de servicii funerare Ghica se asigură că prețul serviciilor oferite corespunde calității, fără a exista excepții.

Ce include o înmormântare cuprinzătoare?

Poți face față unui eveniment tragic dacă vei solicita servicii funerare  profesionale de la Funerare Ghica. Serviciile complexe oferite te pot scăpa de problemele legate de organizarea înmormântării și priveghi. Spre deosebire de alte tipuri de înmormântări, un pachet de servicii ales de la firma de servicii funerare Ghica, te ajută să rămâi la un anumit buget, fără a cheltui în plus. Dacă moartea unei rude te-a găsit într-un moment foarte dificil, când ești foarte limitat cu bugetul, organizarea unei înmormântări la cheie, care include un pachet de servicii cu organizarea unui priveghi, îți va oferi posibilitatea de a trimite decedatul în ultima sa călătorie conform ritualului și fără a cheltui bani în plus.

Serviciile funerare cuprinzătoare includ achiziționarea unui sicriu de lemn acoperit cu țesătură de mătase, respectă și pernă cu simboluri rituale,  o cruce de mormânt, o coroană de flori, o panglică memorială, precum și livrarea transportului, efectuarea unui priveghi cu citirea stâlpilor și pomenile necesare. 

Vezi si