Stiri

Semiremorci de calitate belgiene de la STAS

Vrei să comanzi și tu o semiremorca Stas? Este o alegere foarte bună.

Ușurința și rezistența acestui tip de vehicul ce necesită tractare asigură performanțe ridicate în timpul funcționării. Din 1990, compania belgiană STAS a trecut la crearea de semiremorci cu cortină și platformă, inclusiv semiremorci cu podea mobilă, caroserii autobasculante, cisterne și alte tipuri de produse similare.

Programul de producție al STAS cuprinde trei linii de produse de semiremorci: construcții, agricole și o linie de transport deșeuri (deșeuri metalice, biomasă, deșeuri de construcții etc.). 

Ai auzit de semiremorcile BioSTAR și AgroSTAR de la STAS?

Până în prezent, acestea sunt două categorii de vehicule ale brandului foarte populare. Ele au fost concepute pentru transportul biomasei (deșeuri generate în timpul prelucrării lemnului).

Semiremorcile din seria BioSTAR se caracterizează prin aceea că podeaua lor din aluminiu este o structură mobilă.  În plus, au și o capacitatea mare. Modelele din această gamă sunt capabile să transporte mărfuri în vrac cu un volum de la 72 până la 94 de metri cubi. 

Produsele STAS sunt proiectate structural pentru transportul așchiilor de lemn, rumegușului, peleților și altor produse din lemn. Ele permit ca să se folosească ușor echipamente pentru transportul încărcăturilor. Podeaua mobilă are avantajul că permite descărcarea în condiții de înălțime limitată: în interior, în pantă sau chiar sub o linie electrică.

Semiremorcile din seria AgroSTAR  se remarcă prin  caroseriile din aluminiu ale autobasculantelor. Modelele autobasculantelor au o capacitate care variază de la 45 la 79 de metri cubi.

În același timp, se ține cont de nevoile specifice ale clientului în privința dimensiunilor semiremorcii: lungimea, înălțimea caroseriei, precum și înclinarea peretelui frontal și a hayonului pot fi modificate în funcție de nevoile de transport de la un moment dat. 

Aceste vehicule sunt destinate utilizării în sectorul agricol, dar nu este exclusă posibilitatea utilizării lor și în industriile conexe. 

Semiremorcile STAS din Belgia aparțin categoriei produselor de o înaltă calitate tehnică datorită elementelor principale stabilite în procesul de creare a echipamentelor respective: 

  • producția se realizează în clădiri special proiectate; asamblarea produsului este orientată în mod specific către consumator și se realizează în principal pe bază de comandă individuală; 
  • la fabricarea componentelor se folosesc numai materiale de înaltă calitate, cu caracteristici de rezistență ridicate; 
  • designul modern dezvoltat este o parte importantă a muncii minuțioase investite în crearea fiecărei semiremorci. 

Semiremorcile STAS: perfecte pentru numeroase activități de transport marfă

Modelele de bază au o gamă largă de opțiuni și  configurații. Acest lucru este bun pentru piața de origine și piețele în care compania are o prezență îndelungată și urmărește să diversifice oferta pentru a atrage noi clienți și a-și crește vânzările.

Semiremorcile cu podele mobile din aluminiu sunt anume adaptate la condiții dificile de drum și de operare: au un cadru mai larg, mai multe traverse și grinzile în sine sunt realizate dintr-un profil mai gros decât concurenții.

Compania oferă clienților o paletă de variante dintre care ei pot alege pentru a asigura funcționarea în condiții dificile sau specifice, inclusiv un pivot ranforsat și o placă pentru a cincea roată, un cârlig de remorcare ranforsat, grinzi superioare întărite, un număr crescut de rulmenți sub podea, încuietori suplimentare, senzori de sarcină pe osie, sistem automat de umflare a roților etc.

Alegerea cumpărătorului se mai poate referi la mai multe opțiuni pentru copertine glisante manuale, electrice, cu acţionare hidropneumatică şi hidraulică.

Semiremorcile STAS au și o cale largă. Semiremorcile cu trei axe cu anvelope simple au un ecartament de 2140 mm față de standardul de 2040 mm, ceea ce este deosebit de important pentru stabilitatea semiremorcilor basculante în timpul descărcării. Unitățile de osie sunt standard SAF sau BPW, iar ecartamentul este mărit datorită decalajului jantelor.

Dacă este prea costisitor pentru firma ta să achiziționezi o semiremorcă STAS nou, află că pe portalul Autoline.ro găsești și vehicule de la acest brand second hand de foarte bună calitate. Intră să le vezi chiar acum!

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Your email address will not be published.

Vezi si