Actualitate

Noul CLA Coupe: Top dotari de design disponibile

Noul CLA Coupe: Top dotari de design disponibile

In zilele noastre, cererea pentru mașini second hand este din ce in ce mai crescuta, mai ales atunci cand vine vorba despre autovehiculele care apartin unor branduri cunoscute.

La Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz, poți alege cele mai noi modele de autovehicule, disponibile si in varianta rulata, iar reprezentantele deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva te asteapta cu oferte deosebite.

Atunci cand iti alegi autoturismul Mercedes rulat de la Auto Schunn, te bucuri de o multime de beneficii, printre care revizii gratuite, suport profesional in cazul accidentelor neprevazute, asistenta la cumparare, calitatea garantata a vehiculului, certificare Mercedes, istoric real de service, garantie europeana si, fara doar si poate, vei cunoaste starea tehnica reala a masinii, aceasta fiind prezentata de dealerul auto.

Mercedes CLA Coupe este unul dintre modelele verificate minutios, oferite la vanzare cu garantie si care beneficiaza de verificari tehnice de calitate, realizate de experti Mercedes-Benz. Acest model se remarca prin elementele de confort, si eleganta, fiind chiar unul dintre cele mai apreciate modele de autoturisme de la Mercedes.

In plus, noul model Mercedes CLA Coupe beneficiaza de elemente de design special create pentru a-ti oferi o experienta inedita, de neuitat, atunci cand te afli la volanul lui.

Atat interiorul, cat si exteriorul de lux al noului CLA Coupe creeaza spatii calde, generoase, potrivite pentru toate gusturile, fiind gata in orice imprejurare sa atraga atentia tuturor.

Elemente de design exterior

Design de Coupe

Fie ca iti doresti ca masina ta sa aiba design sportiv de Coupe sau o forma eleganta, noul CLA Coupe imbina cu succes ambele forme.

Ecartament marit

Datorita ecartamentului marit, noul CLA Coupe este deosebit de puternic pe roti, se aseaza mai bine pe sosea, deplasarea in linie dreapta este mai stabilizata, iar dinamismul in curbe este mai bun.

Usi fara cadru

Pentru mai multa libertatte si confort, usile fara cadru ale noului model Mercedes CLA Coupe sunt inimitabile si extrem de elegante, potrivite tuturor gusturilor rafinate.

Lampi din spate divizate

Datorita faptului ca lampile din spate ale noului CLA Coupe sunt divizate si integrate partial in capacul hayonului, te poti bucura atat de o deschidere mai lata a portbagajului, cat si de posibilitatea de a incarca cu mai multa usurinta bagajele voluminoase, fara efort.

Elemente de design interior

Interior modern cu design de tip “wrap-around”

Noul model CLA Coupe prezinta tranzitii inedite intre panoul de instrumente, consola centrala, dar si capitonajele usilor, creand elemente decorative unice, dar si iluminat ambiental cu pana la 64 de culori.

Cockpit cu ecran lat complet digitalizat

Noul model Mercedes CLA Coupe prezinta un cockpit cu ecran lat, in componenta caruia intra 2 disply-uri HD. Cel din dreapta este un touchscreen, care prezinta continuturile de Infotainment si setarile autovehiculului, iar cel din stanga este panoul de bord.

Volan incalzit

Volanul noului Mercedes CLA Coupe este incalzit in mai multe trepte, pentru un plus de confort atunci cand te afli la volanului autovehiculului, mai ales in zilele reci de iarna.

Pachet Energizing

Daca iti doresti ca la finalul unei calatorii lungi sa te simti la fel de in forma ca in momentul in care ai pornit la drum, noul model Mercedes CLA Coupe iti va indeplini dorinta. Cu ajutoul pachetului Energizing, acest lucru este acum posibil. Te poti bucura de iluminare, muzica, dar si scaune optionale cu functie de masaj.

Daca vrei sa afli mai multe despre noul CLA Coupe, vino la una dintre reprezentantele Auto Schunn Romania deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva.

Vezi si