Stiri

Măştile de protecţie au devenit o adevărată necesitate. Cumpără măşti reutilizabile de la Gama.ro

Măştile de protecţie au devenit o adevărată necesitate. Cumpără măşti reutilizabile de la Gama.ro

Măştile sunt în prezent o formă de protecţie necesară. Ele sunt impuse în spaţii publice, în zonele aglomerate, etc. De aceea este important să poţi folosi măşti reutilizabile, pe care le poţi steriliza şi spăla de câte ori este necesar. Cumpără masti protectie Sibiu şi bucură-te de avantajele lor. Ele sunt produse de Gama.ro, firmă care funcţionează din 1991 şi are experienţă îndelungată în producerea hainelor de cea mai bună calitate. 

 

Iată care sunt principalele avantaje ale măştilor Gama:

  1. 1. Măştile sunt sterilizate la abur la temperatură de 130 de grade Celsius înainte de a fi ambalate

Măştile de protecţie de la Gama sunt tratate corespunzător pentru scopul lor final. Astfel, ele sunt sterilizate la abur la temperatură înaltă. Apoi, sunt ambalate şi trimise către tine. Le poţi folosi imediat ce le scoţi din ambalaj. Măştile sunt realizate din materiale de calitate şi stratul interior este proiectat astfel încât să ofere o protecţie suplimentară. El este colorat, iar nuanţele pot să difere în funcţie de stocul respectiv. Partea superioară este albă şi astfel poţi utiliza masca alături de orice gen de îmbrăcăminte. 

2. Măştile pot să fie reutilizate, spălate

Dacă achiziţionezi măşti de unică folosinţă, vei investi foarte mulţi bani. Astfel, ai posibilitatea de a cumpăra masti protectie reutilizabile de calitate şi foarte bine realizate. Vei putea să te bucuri de avantajul de a le spăla şi de a le refolosi de oricâte ori doreşti. Vei folosi instrucţiunile pe care le găseşti pe site pentru întreţinerea acestora. 

3. Măştile au câte trei pliuri pentru o bună mulare pe forma feţei

Pentru adaptarea la forma feţei tale şi pentru a-ţi oferi confort în timpul zilei, atunci când porţi masca, aceasta are 3 pliuri. Realizarea ei a fost gândită astfel încât să ai parte de posibilitatea de a se mula pe forma ta specifică, prin deschiderea pliurilor atât cât este necesar. 

4. Măştile au două straturi de protecţie

Măştile de la Gama.ro au două straturi de protecţie şi sunt realizate cu grijă pentru protecţia ta. O să descoperi că sunt două materiale diferite în partea de interior şi în exterior. Dublul strat este prezent pentru a putea opri transmiterea impurităţilor. 

Gama.ro oferă o măşti reutilizabile pentru a te ajuta să porţi măşti de calitate. Sunt concepute cu atenţie la detalii şi cu grijă pentru aspectul estetic. Ele pot să fie purtate oriunde şi apoi spălate. Ele se pregătesc pentru o nouă reutilizare folosind instrucţiunile. Este recomandat să foloseşti aburul la temperatură înaltă pentru sterilizare.

Vezi si