Stiri

Lista jocurilor video disponibile pentru pre-order

Jocurile video sunt unele dintre cele mai importante și profitabile produse a studio-urilor de game developing. Acestea pot aduce venituri de sute de milioane și chiar miliarde de dolari anual, ceea ce face această industrie una dintre cele mai importante industrii din lume. 

Ca și în cazul jocurilor ca la aparate 77777, popularitatea jocurilor video crește în fiecare an. De aceea, acestea pot fi produse într-un tiraj destul de mare pentru a mulțumi toți cumpărătorii. Decizia acestei probleme, mai ales în cazul copiilor fizice ale jocului, sunt diferite feluri de pre-order. În acest mod, ești capabil să-ți asiguri o copie a jocului fără a trebuie să te stresezi din cauza deficienței de copii. 

Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor este unul dintre cele mai așteptate și populare jocuri ale anului 2023. Pe lângă faptul că acesta face parte din una dintre cele mai mari și profitabile francize din lume, Star Wars, interesul jucătorilor mai este alimentat și de incapacitatea studio-ului de a prezenta orice informație cât de cât clară despre acest joc. 

Până acum, comunitatea de gaming nu știe mai nimic despre acest joc. Studio-ul responsabil de dezvoltarea acestui joc a arătat până acum doar câteva bucăți din game-play și mecanica jocului și atât. Scenariul, personajele și alte astfel de detalii nu sunt disponibile pentru jucătorul în masă. 

Forspoken

Forspoken este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului 2023. Acesta este un viitor joc de acțiune dezvoltat de noul studio de jocuri video Luminous Production. Forspoken urmează să fie lansat la data de 24 ianuarie 2023 de către Square Enix și va fi disponibil pe platformele Microsoft Windows și PlayStation 5. 

Scenariul jocului este construit în jurul protagonistei Frey Holland. Tânăra este teleportată din New York-ul de astăzi într-o lume fantastică denumită Athia. Frey este impusă să folosească puteri magice pentru a călători și a supraviețui în timp ce găsește drumul spre casă. Anthia este stăpânită de puterea tiranică Tanta. Scopul jocului este de a impune jucătorul să se lupte cu această putere tiranică și de a găsi o soluție pentru marea problemă a tinerei Frey, găsirea drumului spre casă. 

Saints Row

Jocul Saints Row este focusat pe acțiunea unei bande fictive, 3rd Street Saints. Această bandă funcționează inițial în cartierul Saint’s Row, de aici și titlul jocului. 

Prima parte a jocului a fost publicată în anul 2006, având un succes comercial colosal. Succesul primei părți a motivat studioul Volition să înceapă lucrările la a doua parte a jocului care a fost lansată în octombrie anul 2008. Apoi au urmat a treia parte și a patra parte a seriei, lansate în 2011 și 2013 respectiv. Saints Row este una dintre cele mai bine-vândute serii de jocuri din lume, fiind în top 100 cu peste 45 de milioane de copii vândute în total. 

O repornire a francizei, Saints Row, este planificată pentru anul 2022, luna august. Aceasta va viza o nouă bandă denumită The Saints, care încearcă să preia controlul absolut asupra orașului fictiv Santo Ileso din sud-vestul american. Jocul se află la fel în topul celor mai așteptate titluri din anul 2022. 

Marvel’s Midnight Suns

Jocul Marvel’s Midnight suns este elaborat de Firaxis Games în colaborare cu Marvel Games. Firaxis Games este una dintre cele mai mari studio-uri de dezvoltare a jocurilor video din lume. În palmaresul acesteia pot fi întâlniți giganți ca Civilization și XCOM. Toate aceste avantaje duc la o mai mare credibilitate și mai mare speranțe de la joc. Marvel’s Midnight Suns va prezenta o serie de personaje din benzi desenate Marvel Comics. De la Avengers la X-Men și Runaways, toate aceste personaje vor fi disponibile în cadrul jocului. 

Midnight Suns a fost anunțată oficial în anul 2021 la data de 25 august. Aceasta este setată spre a fi lansată în anul 2022. Jocul va fi construit în jurul mai multor personaje cunoscute de fiecare fan Marvel. Acesta va mai conține un personaj secret pe care fiecare jucător îl va putea construi pe cont propriu. 

Stalker 2

Stalker 2: Heart of Cernobyl este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului 2023. Inițial, jocul ar fi trebuie să fie publicat în anul 2022. Studio-ul ucrainean GSC Game World însă nu a avut șansa să lucreze intensiv asupra acestuia din cauza războiului ucrainean ce a început la data de 24 februarie 2022. Jocul însă este planificat pentru anul 2023 și echipa de dezvoltare a declarat faptul că această lansare nu va fi întârziată. Poți vedea cele mai noi știri despre acest joc pe serverul lor oficial de Discord. 

Stalker 2 a fost inițial programat pentru a fi lansat imediat după prima parte, Call of Pripyat. Acesta trebuia lansat în anul 2012, exact după ieșirea primului Stalker în anul 2009. Studio-ul însă nu a putut realiza acest joc la timp și a dispărut de pe radarele comunității de gaming. Abia în anul 2018, după ce acest joc a fost repornit și alimentat de Unreal Engine 5, studio-ul a anunțat lansarea acestuia. Stalker 2: Heart of Chernobyl va putea fi rulat pe Micrisoft Windows și Xbox Series X/S.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Your email address will not be published.

Vezi si