Actualitate

Lenjerie de pat 3D – experiențe de neuitat în fiecare vis!

Lenjerie de pat 3D – experiențe de neuitat în fiecare vis!

Cele mai noi tipuri de lenjerie pentru pat sunt cele imprimate cu imagini tridimensionale. De la peisaje uimitoare și până la imprimeuri cu artiștii sau personajele din filme și serialele în vogă, aceste lenjerii sunt spectaculoase. Calitatea materialelor este un alt element care scoate în evidență acest tip de lenjerie pentru pat. Imprimeurile sunt rezistente la spălat, nu se decolorează și își mențin calitatea pentru mult timp. Important este să respecți următoarele sfaturi înainte de a cumpără lenjerie de pat 3D, pentru că numai așa o să beneficiezi de piese de lenjerie pe care să le folosești pentru mult timp.

Optează pentru bumbac pur, chiar dacă este mai scump!

Materialele utilizate pentru lenjeriile 3D le conferă acestora proprietatea de a rezista mult mai mult în comparație cu alte tipuri de așternuturi. Bumbacul pur dispune de fibre foarte rezistente, care se adaptează corpului, oferindu-i cel mai ridicat nivel de confort. Moliciunea și proprietățile anti-alergice sunt un plus care merită luat în considerare dacă vrei să te odihnești în cele mai bune condiții.

Numărul de fire din compoziție chiar contează!

Foarte puțini cumpărători iau în calcul numărul firelor din compoziția lenjeriei pentru pat. Nu achiziționa așternuturi de pat 3D care să aibă un număr al firelor mai mic de 150. Cu cât este mai ridicat acest număr, cu atât mai moale și mai confortabilă va fi lenjeria de pat.

Alege-ți lenjeria de pat 3D în funcție de mărimea patului!

Imprimeul tridimensional trebuie adaptat dimensiunilor patului pentru a fi vizibil în toată splendoarea lui. Înainte de a-ți alege așternuturile 3D, măsoară patul și vezi care sunt dimensiunile. Apoi, poți opta pentru o lenjerie tridimensională single, double sau king, în funcție de rezultatul măsurătorilor.

Asigură-te că lenjeria pentru pat 3D este cea care îți trebuie, având grijă ca aceasta să fie rezistentă, cu un număr cât mai ridicat de fire și adaptată perfect patului tău!

Sursă: https://spalno-belyo.com/

Vezi si