Stiri

Lapte praf Hipp pentru bebeluşi – avantaje

Lapte praf Hipp pentru bebeluşi – avantaje

În prezent, sunt cunoscute nenumăratele beneficii ale alăptării fizice și psihologice ale alăptării naturale. Cu toate acestea, nu trebuie să fie uitat că există anumite situații în care poate fi necesar să se opteze pentru opțiunea alăptării artificiale prin intermediul formulei pentru sugari.

Circumstanțele fiecărei mame și ale fiecărei familii sunt diferite, așa că dacă, indiferent de motiv, se decide să se ofere copilului formula, nu ar trebui să existe sentimentul de vină, deoarece alăptarea artificială cu formulă este concepută pentru a oferi toate substanțele nutritive de care are nevoie copilul.

După cum este menționat deja, dacă exista posibilitatea de a hrăni copilul în mod artificial, este util să se verifice acest articol în care se încearcă clarificarea puțin mai mult acest subiect, astfel încât, înainte de a alege cea mai bună formulă de lapte pentru bebeluși, să fie analizate avantajele acestui tip de hrănire.

Principalele avantaje ale formulei

Persoanele care aleg laptele praf Hipp sunt cele care se bucura de următoarele avantaje:

  Bebeluşul va mânca formula special adaptată pentru el astfel încât să se bucure de o nutriţie adecvată;

  Exista mai multe formule inclusiv pentru bebeluşii care au unele probleme alimentare;

  Sunt şi formule special adaptate pentru bebeluşii alergici sau pentru cei care au anumite carențe;

  Există şi soluţii pentru bebeluşii care sunt prematuri;

  Anumite formule de lapte sunt preparate special pentru bebeluşii care au intoleranţă la lactoză;

  Mamele care nu pot să alăpteze pot să îşi hrănească în continuare bebeluşii cu cele mai bune formule de lapte praf.

Implicarea sporită a tatălui

Este clar că atunci când se merge pentru alăptare, aceasta poate fi efectuată numai de mamă. Un număr mare de studii au fost publicate că alăptarea încurajează crearea unei legături strânse mamă-copil. Cu toate acestea, acest lucru poate determina tatăl să pară oarecum exclus. Dacă se alege formula, actul de hrănire a copilului poate fi efectuat și de tată, făcându-l mai implicat și legat cu dragoste de fiul său de la început.

Timp de odihnă mai lung pentru mamă

Ca și în punctul anterior, este clar că, indiferent cât de obosită este mama, dacă alăptează, va trebui de fiecare dată când cel mic o cere, fără un program anume.. În cazul în care dieta este formula, atunci când mama are nevoie de odihnă, un alt membru al familiei va fi capabil să aibă grijă de copil. Acest lucru poate determina mama să-și revină după o noapte proastă sau să aibă ceva timp pentru ea însăși.

Formula de lactaţie din lapte este compatibilă cu orice tratament medical pe care mama trebuie să-l urmeze

Ca și în timpul sarcinii, în timpul alăptării, mama ar trebui să fie foarte atentă cu ceea ce mănâncă, cu ceea ce bea și cu medicamentele pe care le ia, deoarece acestea pot ajunge la copil prin laptele matern. Din acest motiv, în multe ocazii când mama trebuie să urmeze tratamentul medical, alăptarea este contraindicată. În aceste cazuri, formula va fi, fără îndoială, cea mai potrivită opțiune.

Vezi si