Curiozitati

Fundal pentru poze – PopUp Spider-ul

popup_spider

De ce avem nevoie de un fundal pentru poze intr-o locație de evenimente
In prezent este cunoscut faptul ca cei mai mulți invitați din cadrul unui eveniment isi doresc sa păstreze ca amintire o fotografie din locatia unde au fost prezenti.

Cele mai multe doamne și domnișoare sunt in căutarea unui loc bun pentru poze imediat ce au intrat într-o locatie; isi doresc sa posteze o imagine draguta cu fundal pentru poze si este obligatoriu ca in planul doi sa se remarce si sigla hotelului, pensiunii sau restaurantului.
Popup spider este un sistem expozitional folosit in special ca fundal pentru poze, expozitii sau targuri de evenimente ( targuri de nunti, targuri de turism, etc.
Pentru o locatie exclusivista sau un eveniment important, fie ca vorbim de o petrecere privata sau un eveniment de business, avem nevoie de o serie de elemente ce ne pot asigura reusita:

 – Fundal pentru poze sau un popup spider de mari dimensiuni, se regăsește cu siguranță pe lista scurtă a acestor elemente necesare.
Avantajele acestor sisteme pop up spider 4×3, folosite ca fundal pentru poze, sunt legate de usurinta cu care se monteaza, dimensiunile reduse in contextul in care se pot demonta/monta foarte usor.
Sistemul de afisaj al popup spider-ului se ruleaza, iar structura pe care acestea se monteaza cu ajutorul unor benzi magnetice este din aluminiu si se gliseaza foarte usor pentru a se transporta intr-o geantă dedicată.

Popup spider personalizat
Sistemul de background pentru poze de tipul popup spider se regăsește de cele mai multe ori in variantele Popup spider curb si popup spider drept. 

Dimensiuni PopUp spider

Ca si dimensiuni uzuale pentru popup spider sunt formatele 3×3 ( inaltimea 230 cm x 330 lungime.) Este alcătuit dintr-o structură metalică extensibilă tip spider, pe care se atașează panouri din PVC, personalizate cu autocolant printat


Cel mai solicitat fundal pentru poze este popup spiderul 4×3, acesta are inaltimea de 230 cm, iar lungimea de 436 cm. Este alcătuit dintr-o structură metalică extensibilă tip spider, pe care se atașează panouri din PVC, personalizate cu autocolant printat

Vezi si