Stiri

Fotoliu bebe pentru siguranța copilului tău

Fotoliu bebe pentru siguranța copilului tău

De îndată ce copilul se va putea așeza, un fotoliu bebe va fi primul lui scaun pentru relaxare și odihnă. Datorită înălțimii reduse a scaunului, de 8 până la 10 cm, bebelușii se pot târa în fotoliu independent pentru a se odihni. Un fotoliu bebe are un scaun confortabil şi astfel, bebelușul primește un confort optim. Fotoliul este atât de ușor încât copiii îl pot împinge singuri prin cameră.

Husa este realizată din materiale non-toxice, partea inferioară din materiale plușate anti-alunecare și se găsesc în diverse culori. Culorile fotoliului pot fi alese în mod liber. Toate beneficiile unui fotoliu bebe se văd dintr-o privire: scaun lat şi spătar înalt pentru confort maxim, greutate uşoară şi uşor de transportat, husa durabilă din materii prime de înaltă calitate și inofensive, spumă fără CFC. Materialele textile sunt testate pentru a nu conține substanțe nocive.  Nu conține aditivi relevanți pentru sănătate, cum ar fi pentaclorofenol sau amine și îndeplinește standardul european pentru jucării pentru copii (EN 71/3) și testul DIN 53160. 

Durabilitate și stabilitate deosebite

Copilul se simte în siguranță într-un fotoliu special pentru bebeluși. Înconjurat de margini de siguranță, copilul se simte în siguranță, poate observa tot ceea ce se întâmplă în împrejurimile sale din diferite unghiuri și își poate descoperi corpul în moduri noi. 

Copilul poate prinde o mare varietate de obiecte cu libertate totală de mișcare și mai ales jucăriile amplasate pe suport. Spatele oferă mai mult suport iar podeaua, care este ferm cusuta de fotoliu, îi oferă copilului o senzaţie de siguranţă şi îl împiedica să alunece.

Un fotoliu pentru copil este un scaun care este adaptat la dimensiunea copilului. Fotoliul în format mini poate să difere atât prin designul lor, cât şi prin designul puternic şi complet la nevoile copilului tău sau amenajarea camerei copiilor potrivită lui. 

Criteriile de achiziţie pentru fotoliile pentru bebeluşi sunt diferite de cele pentru mobilier pentru adulţi. Siguranța este deosebit de importantă aici: mobilierul pentru copii nu trebuie doar să fie lipsit de substanțe nocive, ci și fabricat astfel încât să nu existe risc de rănire, de exemplu din cauza corzilor suspendate sau a colțurilor și marginilor ascuțite. 

În plus, fotoliul trebuie așezat astfel încât să stea bine și să nu se răstoarne. Nu există limite pentru designul unui fotoliu pentru copii. Fie că alegi varianta simplă care arată ca „fotoliul pentru adulți” în format mic, sau un model colorant cu o formă de erou de desene animate, copilul tău ar trebui să te poată ajuta cu siguranță, să decizi atunci când faci o achiziție.

Modelele posibile pentru fotoliile pentru copii sunt: fotolii simple pentru copii cu model simplu sau subtil, fotolii bebeluși cu motive clasice precum Micul Prinț, fotolii bebe cu motive din desene animate şi filme, fotolii pentru copii sub formă de animale sau creaturi mitice.

Vezi si