Afaceri

Detii un business si tinzi spre performanta? Vizibilitatea afacerii conteaza!

De cele mai multe ori, performanta unui business sau recunoasterea din partea celor din jur tine de vizibilitatea acestuia pe piata. Casa de productie It’showtime.ro ofera persoanelor interesate posibilitatea de a-si pune in practica ideile geniale si chiar de a le aduce la viata.

Echipa de profesionisti din televiziune, film si teatru, cu multa experienta si pasiune in ceea ce fac, este gata sa ajute clientii prin content video de top, prin fotografii cu impact, muzica originala, creativitate si echipamente de ultima generatie.

De la stadiul de brief si idee la realitate – proiecte ce prind viata

Orice proiect al potentialilor clienti este luat din stadiul de idee si transformat in realitate, prin realizarea de scenarii, filmari, prin activitati de post-productie, lucrate in cele mai mici detalii, pentru ca rezultatele sa fie spectaculoase, indiferent de domeniu, de simplitatea sau de complexitatea materialelor.

Specialistii se deplaseaza in toata tara pentru a raspunde provocarilor, pentru proiecte mai mici sau mai mari, pentru filme de prezentare, spot-uri video, video corporate, pentru documentare, interviuri, campanii publicitare, festivaluri si concerte.

Servicii oferite de echipa It’s Showtime

In oferta de servicii a echipei It’s Showtime sunt incluse inchirierea echipamentelor, servicii de editare si colorizare, servicii de grafica si de filmare, servicii de productie si creatie, precum si servicii de scripting. Anii de experienta ai profesionistilor isi spun cuvantul, iar clientii se declara multumiti pentru orice fel de servicii solicitate, lucrand cu maximum de entuziasm si responsabilitate, astfel incat sa le ofere clientilor content video de calitate, cu mesaje memorabile.

Clientii care au nevoie de servicii foto pot apela tot la aceasta echipa, indiferent de marimea si de complexitatea proiectului. Fotografiile vor fi curate, placute, vor transmite un mesaj si o poveste. Profesionistii inchiriaza echipamente de calitate, realizeaza fotografii de moda, fac sedinte foto indoor si outdoor, precum si fotografii de produse si plating. Nu in ultimul rand, echipa se deplaseaza la diferite evenimente pentru a realiza fotografii absolut senzationale.

Nu in ultimul rand, echipa It’s Showtime le ofera clientilor si servicii de muzica, de la piese din cele mai complexe, pana la jingle-uri simple, la un nivel cu adevarat profesionist, cu un sound original. Sunt disponibile servicii de procesare, compozitie muzicala, captare in priza directa, crearea de muzica corporate sau de muzica de librarii, precum si inregistrari in studio.

Realizarea unui film este o activitate cat se poate de simpla daca ai echipament bun

It’s Showtime este o casa de productie care vine in ajutorul clientilor simpli, dar si a colegilor de breasla, punand la dispozitia celor interesati echipamente audio-video. Asadar, pe langa servicii de productie, echipa ofera si servicii de inchiriere echipamente, un studio foto, o statie de editare si un mini studio audio.

Studioul foto este echipat complet, statia grafica este de ultima generatie, iar mini-studioul audio ii ajuta pe cei pasionati de muzica sa isi inregistreze propria piesa sau sa isi duca la bun sfarsit un proiect in care au nevoie de editare, mixaj si masterizare, alaturi de servicii de tras voci.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Your email address will not be published.

Vezi si