Actualitate

Despre anvelope Viking de vară

Viking are mai mult de 80 de ani de experiență ca producător european de anvelope. Dezvoltarea continuă a produselor în centrele de dezvoltare de ultimă generație, au făcut ca gama de anvelope Viking să fie produse de o bună calitate, realizate cu tehnologie avansată. Viking este un brand care aparține grupului Continental, proiectat în Germania și produs în Europa. Printre caracteristici se numără durabilitatea necesară în condiții dificile de funcționare și protecția fiabilă a discului împotriva deteriorării, atunci când este utilizat într-un ciclu de conducere urban.

Protecție îmbunătățită împotriva acvaplanării

Poți cumpăra anvelope de vară Viking de pe site-ul magazinului online e-pneu.ro cu ușurință și cu precizie în ceea ce privește selectarea dimensiunii standard solicitate. Anvelopele de vară Viking sunt destinate utilizării pentru autoturisme mici și mijlocii, precum și de dimensiuni mari, off-road. Lățimea liniei este determinată de manevrabilitate ridicată și confort acustic. Performanța excelentă de frânare este garantată prin intermediul canalelor transversale în formă de model asimetric și aripioarele exterioare cu unghiuri mai ascuțite. Nervurii rigizi ai benzii de rulare și integrarea elementelor laterale cu cele centrale asigură o manipulare precisă și un răspuns adecvat la suprafață. Șanțurile largi ale umărului de tip semi-deschis, sunt eșalonate una față de cealaltă, ceea ce elimină zgomotul și vibrațiile operaționale.

Gama de cauciucuri de vară Viking este utilizată pentru autoturisme de clasă medie și premium. De asemenea, pot fi utilizate pentru SUV-uri urbane în modul de conducere zilnic. Limita de viteză a anvelopelor de 240 km / h determină dinamica sportivă a modelului. Partea interioară a modelului asimetric este mai potrivită pentru conducerea pe drumuri umede, datorită segmentării ridicate a canelurilor mediale transversale. Inelele exterioare au o lățime mai mică și nu sunt acoperite cu caneluri de drenaj. Rigiditatea lor garantează scurgerea apei, iar crestăturile reduc distanțele de frânare pe uscat. Modelele de cauciucuri Viking aparțin categoriei anvelopelor de înaltă performanță. Elementele din compoziția compusului din cauciuc, precum și o lățimea suficientă a suprafeței de lucru, presupun o distribuție uniformă a sarcinii axiale și astfel extind resursa. Elementele laterale exterioare asimetrice, dar la fel de puternice, împreună cu canelurile înguste și largi, oferă o zonă de contact optimă. Aderența fiabilă pe drumurile umede este obținută datorită lamelelor în zigzag din zona centrală și canelurilor în formă de ferăstrău în umăr. În ciuda prezenței jumperilor semi-deschiși și pe jumătate deschiși pe nervura centrală, garantează astfel un control constant.

Călătorie în siguranță

Brandul Viking este unul dintre liderii producătorilor europeni de cauciucuri. Un exemplu a tendințelor din industria anvelopelor, este modelul ProTech NewGen, care, la costul său, oferă șoferului mult mai multă siguranță. Modelul asimetric al canelurilor de scurgere din partea centrală a cauciucului, sugerează o aderență îmbunătățită și, prin urmare, o distanță de oprire mai mică. Varietatea generală a dimensiunilor și formelor elementelor de design, contribuie la corespondența completă a mișcării mașinii, conform comenzilor de control.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Your email address will not be published.

Vezi si