Actualitate

Deformarile caroseriei dispar ca prin minune cand ai piese de schimb de calitate

Deformarile caroseriei dispar ca prin minune cand ai piese de schimb de calitate

Masina este unul dintre vehiculele cele mai populare in orice tara. Cu ea te deplasezi rapid dintr-o zona in alta, intre localitati, intre tari, performantele sale sunt notabile mai ales daca ai modele mai scumpe. In situatia unor accidente sau din neatentie, in spatiile publice, caroseria masinii se poate deteriora, estetica nu mai e asa de buna, iar eficienta masinii poate avea de suferit.

Caroseria masinii este formata din scheletul metakic, aripile fata-spate, contraaripile, capota de la motor, de la portbagaj, lonjeroanele si portierele. Toate aceste elemente pot suferi deformari mecanice in urma unui impact mai puternic, vizibilitatea soferului scade daca deformarile sunt mai mari.

Deformarile caroseriei pot fi corectate foarte usor prin inlocuirea pieselor cu probleme. Indiferent ca e vorba de o caroserie seat ibiza sau de caroseria altui tip de masina populara pe piata romaneasca, firmele specializate in comercializarea unei game largi de elemente pentru caroserie si accesorii vor putea livra orice piesa pentru caroserie.

De exemplu, de la secco center se comanda rapid elemente de caroserie originale si aftermarket, cu o calitate superioara. Din oferta celor de la secco center, in categoria caroserie seat ibiza vom gasi: aripi fata, dreapta, stanga, de la 2002 la 2008, de la 2010 la 2012, dar si de la 2012 la 2017, bara fata, capota motor, grila bara fata dreapta, stanga, grila radiator, trager fusta panou fata. Produsele au preturi bune, sunt disponibile in permanenta, stocurile se actualizeaza periodic. Pentru soferii care nu stiu ce sa aleaga se poate oferi si consiliere tehnica de specialitate, detalii despre fiecare element al caroseriei in parte.

Schimbarea elementelor deformate este simpla, toate piesele se potrivesc perfect pe modelul pentru care sunt vandute, vor putea fi fixate si aranjate in asa fel incat caroseria masinii sa arate cat mai bine, ca inainte de deformari.

Livrarea prompta si simplitatea comenzilor online, numarul mare de tipuri de elemente pentru caroserie de la diverse masini, cautarea simpla pe site, iata doar cateva motive pentru care ati putea discuta cu echipa Secco Center. Estetica masinii va fi refacuta imediat, vizibilitatea va fi exact ca la inceput, iar masina va arata impecabil si isi va putea face treaba in cele mai bune conditii.

Vezi si