Afaceri

De ce sa tii cont cand vizitezi spatii de depozitare de inchiriat in Cluj?

Vrei sa iti dezvolti afacerea si ai nevoie de spatii de depozitare de inchiriat? In primul rand, ai nevoie sa stii cu exactitate ce fel de spatii de depozitare de inchiriat in Cluj ai nevoie. Dupa ce te-ai hotarat cu privire la acest lucru, urmatorul pas este sa faci programari pentru a vedea personal proprietatile industriale din Cluj. Un depozit poate arata perfect online, dar numai dupa ce ai facut o parcurgere minutioasa a fiecarei proprietati, veti putea evalua daca acesta raspunde nevoilor dvs. unice. De asemenea, ar trebui sa descrii pe deplin nevoile tale catre agentul imobiliar, care poate fi in masura sa faca recomandari cu privire la spatii de depozitare in Cluj sau sa evidentieze probleme potentiale. Agentul dumneavoastra imobiliar va fi la curent cu orice problema de zonare. De exemplu, procesele de fabricatie care utilizeaza anumite substante chimice sau materiale periculoase pot fi interzise sa functioneze in anumite zone.

La ce sa fii atent

Pentru a ramane organizat, expertii iti recomanda sa pastrezii filele optiunilor de depozitare potentiale. Un mod de a face acest lucru este de a crea o foaie de calcul cu detalii despre fiecare spatiu pe care il vizitezi in Cluj. Utilizeaza categoriile pentru a compara elementele cheie ale proprietatilor pe care le vezi, inclusiv:

  • Spatii de birouri
  • Pretul unitar de inchiriere
  • Costuri si cheltuieli suplimentare
  • Durata contractului de inchiriere (luni sau ani)
  • Cat de bine fiecare proprietate raspunde nevoilor tale

Daca vezi un spatiu care nu corespunde unuia dintre criteriile tale, poti intreba agentul imobiliar despre remodelarea sau modificarea spatiului. Aceasta nu va fi intotdeauna o optiune, dar merita sa intrebi daca gasesti un loc care iti place, dar nu este chiar cum vrei.

De asemenea, trebuie sa soliciti agentului imobiliar detalii despre proprietate, cum ar fi:

  • Daca are iluminat eficient din punct de vedere energetic ceea ce iti poate economisi multi bani
  • Ce tipuri de sisteme de prevenire a incendiilor exista
  • Cat locuri de parcare sunt disponibile
  • Daca exista un spatiu suficient pentru camioane de livrare
  • Poate fi modificat spatiul pentru a se potrivi nevoilor tale.

Chiar daca crezi ca ai gasit spatiul perfect, continua sa cauti!

Iata de ce: daca gasesti doua sau trei proprietati industriale care functioneaza in Cluj, nu trebuie sa te opresti la primul pe care il vezi. Acest lucru inseamna ca va fi mult mai clar ce se potriveste cel mai bine pentru tine si afacerea ta. Mai mult, daca ai cateva proprietati de luat in considerare, vei avea partea superioara cand vine vorba de negocierea conditiilor de inchiriere, deoarece nu vei fi disperat sa bati palma. Stii ca aceasta nu este singura ta optiune, care te pune intr-o pozitie de putere.

Cheia este sa ramai detasat. Imobiliarele pot fi dificile datorita inclinatiei noastre naturale de a favoriza un spatiu pentru altul. Cu siguranta iti doresti o proprietate de care esti incantat, dar nu-ti lasa entuziasmul sa ia decizii.

Expertii recomanda cautarea pana cand vei gasi trei proprietati care sa raspunda nevoilor tale. Doar atunci ar trebui sa iei in considerare sa faci oferte si sa compari activ termenii de inchiriere.

 

Vezi si