Actualitate

De ce să optezi pentru o grădiniță privată?

În grădinița privată în Ploiești fiecare copil se va simți special. Pentru a fi calm și sigur că copilul tău este în siguranță, se distrează și în același timp își îmbogățește cunoștințele, grădinița privată în Ploiești a selectat o echipă de educatori tineri, dar cu experiență, care au grijă de dorințele și nevoile fiecărui copil care vine la grădiniță. Se folosesc cele mai bune metodologii pentru copiii de grădiniță, se dezvoltă idei pentru dezvoltarea cu succes a copiilor și se obțin cele mai bune rezultate. La grădinița privată în Ploiești se promovează dragostea pentru aproapele, efortul, ideile, creativitatea. Se aplică metodologia individuală pentru adaptare, se promovează buna practică de comunicare cu părinții, se educă copiii cu onestitate și toleranță, respect și grijă, motivând în același timp, sinceritatea și încrederea.

Baza materială și tehnică: O adevărată oază de basm

Baza material și tehnică este o bază modernă pentru desfășurarea unui joc complet și a procesului de învățare, o atmosferă apropiată de confortul casei cu echipamente confortabile si frumoase. Clasele sunt frumoase, luminate, spațioase, decorate fabulos, iar materialele didactice sunt ecologice. Grădinița privată în Ploiești are o curte proprie, însorită, cu un mediu sigur pentru joaca copiilor. Interiorul are condiții gospodărești și igienico-sanitare și sistem de supraveghere video 24 de ore pe zi.

Activitate educațională

La grădinița privată în Ploiești se oferă educație de calitate, conceptul „învață în timp ce te distrezi”, limbi străine cu profesori de profil în materii și limbi de bază, specialiști în domeniul sportului și artelor, nivel de cunoștințe și abilități, abordare individuală a fiecărui copil pentru rezultate maxime, activități suplimentare, săptămâni tematice, sărbători, concursuri, concerte și excursii, confortul creativ și un mediu asemănător familiei.

De ce să alegi grădinița privată în Ploiești?

Mulți părinți „fac coadă la grădiniță” imediat după nașterea unui copil. Perspectiva „a sta la coadă” pentru grădiniță înainte de școală, nu este foarte strălucitoare, mai ales când este timpul ca mama să meargă la muncă, iar copilul este gata să se alăture echipei copiilor. Mulți părinți optează imediat pentru o grădiniță privată pentru copilul lor, cântărind cu atenție toate argumentele pro și contra. Poate cel mai important dezavantaj al grădinițelor private este costul mai ridicat în comparație cu o grădiniță de stat, dar dacă te gândești la avantaje, merită.

La grădinița privată în Ploiești adaptarea copilului este mai rapidă, copiii se îmbolnăvesc mai puțin și un copil primește mai multă atenție din partea personalului, decât în ​​grădinițele de stat. Plata pentru o grădiniță privată include, de asemenea, o varietate de alimente sănătoase pentru copii, materiale educaționale, achiziționarea de jucării și consumabile.

Într-o grădiniță privată, nu ți se vor cere bani pentru repararea spațiilor, înlocuirea ferestrelor etc. Salariile angajaților de la grădinița privată sunt mai mari decât în ​​grădinițele de stat, iar angajații își prețuiesc munca, își apreciază locul, vin la copii cu o dispoziție bună și sunt atenți cu ei. Într-o grădiniță privată, există mai multe jucării educaționale, materiale didactice avansate și metode interesante de predare.

Vezi si