Stiri

De ce sa alegi sa cumperi rechizite online si nu fizic?

Rechizitele scolare sunt un element indispensabil din viata oricarui elev, asa ca ele trebuie sa se afle pe lista de cumparaturi a tuturor parintilor, mai ales cand se apropie inceputul unui nou an scolar sau al unui nou semestru. Bineinteles, un elev trebuie sa fie pregatit pe tot parcursul anului, asa ca exista posibilitatea sa aiba nevoie de ustensile si cu o alta ocazie. 

 

O optiune pentru parintii care planuiesc sa cumpere rechizite, dar nu au suficient timp liber la dispozitie este eRaft. In acest magazin online vor gasi toate instrumentele de care un elev are nevoie, precum ghiozdane, genti, penare, carioci, stilouri, pixuri, caiete etc. Exista chiar si o sectiune speciala dedicata sabloanelor si seturilor de geometrie. 

Daca uiti sa cumperi un produs, nu vei pierde mult timp 

Toti oamenii au trecut, in viata, prin experienta de a se duce la un magazinul cu gandul de a cumpara un produs anume, doar ca mai apoi sa realizeze ca au uitat complet pentru ce au venit. Cel mai rau este atunci cand persoana respectiva are nevoie urgenta de acel produs. In cazul cumparaturilor online, acest lucru nu va fi o tragedie.

Cumparaturile online pot fi facute alaturi de copii, astfel incat sa se simta inclusi fara a alerga dintr-un colt al unui magazin in altul. Dupa ce clientul plaseaza comanda, va primi o data cu privire la ziua in care urmeaza sa ajunga coletul, asa ca rechizitele vor ajunge la timp pentru cand elevul urmeaza sa se duca la scoala.  

In mediul online vei gasi chiar mai multe produse 

In magazinele fizice, rechizitele apar si dispar foarte repede, mai ales in preajma deschiderii anului scolar. Toti parintii, care au anulat vizita pana in ultimul moment, se grabesc sa gaseasca rechizitele de care copiii lor au nevoie. Aglomeratia poate parea coplesitoare, iar cele mai bune caiete se vand primele. In mediul online, nu exista aglomeratie si produse vor aparea imediat. 

Prin urmare, parintii care trebuie sa cumpere rechizite scolare pentru copiii lor, o pot face fara sa se complice, prin intermediul unui magazin online. 

Vezi si