Stiri

Cursuri Digital Marketing – De ce ai nevoie de ele?

Marketing pe internet este o figura cheie in dezvoltarea companiei. El este responsabil pentru optimizarea afacerii, analiza concurentilor, strategia de promovare a produselor si serviciilor si pregateste campanii publicitare pe baza acestora. Prin cursuri Digital Marketing vei intelege tendintele si vei sti sa folosesti cele mai noi instrumente pentru a atrage un public.

Exista mai mult de 80% din seminarii web cu profesori in curs: vei pune intrebari pe aceasta tema si vei primi feedback rapid. Inregistrarile lectiei vor ramane in contul tau personal pentru totdeauna, si astfel, poti reveni la ele dupa antrenament. Dupa fiecare lectie, vei exersa sarcinile practice. Profesorul iti va evalua munca, va oferi feedback si iti va sugera cum sa o faci mai bine. Fiecare cursant are un mentor care este intotdeauna in contact si care ajuta la teme. Lucrul cu un mentor iti permite sa inveti materialul mai repede si mai bine.

Digital Marketing – Selectie mare de cursuri

Oricine doreste sa invete despre Digital Marketing si generarea de potentiali clienti are o selectie incredibil de mare de cursuri de formare disponibile. Oricine poate gasi ce are nevoie aici: de la cei care fac primii pasi incerti in aceasta directie pana la specialistii care doresc sa-si imbunatateasca nivelul profesional. La finalizare, cursantii primesc o diploma, si de asemenea, scrisori de recomandare de la experti recunoscuti, pentru cei mai buni dintre cursanti.

Programul este format din module dedicate SEO, analize web, marketing de continut, publicitate directionata, dezvoltare si promovare a site-ului web, proiectarea acestora si rolul sau in marketingul digital, precum si analiza rezultatelor obtinute. O trasatura distinctiva este capacitatea de a alege un pachet pentru instruire: un cursant poate studia singur materialele, aprofundand toate detaliile, comunicand cu profesorul si primind sfaturi individuale de la el.

Un curs Digital Marketing acopera tot ceea ce ai nevoie pentru a face o campanie de succes. Se adreseaza proprietarilor de firme mici, persoanelor care doresc sa schimbe profesii sau expertilor foarte specializati care doresc sa isi extinda cunostintele.

Cine sunt profesorii?

Unul dintre cei mai seriosi experti in domeniile lor. Oameni pentru care nu exista secrete in marketingul digital. Practicanti care lucreaza zilnic cu clientii, bugetele si tintele. Sunt oaspeti frecventi la conferinte tehnice, care au fost de acord sa conduca acest curs exclusiv in fata unui grup selectat de oameni cu dorinta, potential si oportunitati.

Ce vei invata?

Secretele crearii de continut si mesaje care au impact si se vand. Toate secretele despre modul in care Google citeste continut, claseaza paginile si indexeaza magazinele online. Facebook si modul de utilizare a influentei sale, pentru a face din fiecare utilizator clientul tau – folosind zecile de tehnici ale retelei sociale. Secretele si tehnicile fotografiilor si continutului video bune.  

Poti lucra ca specialist in marketing digital

Fiecare absolvent va putea sa isi construiasca si sa-si gestioneze propriile campanii, sa dezvolte o strategie cuprinzatoare de marketing digital al unui produs, brand sau afacere.

Vezi si