Actualitate

Cuptoare profesionale performante pentru afaceri HoReCa 2022

Cuptoare profesionale performante pentru afaceri HoReCa 2022

Dacă vrei să comanzi un echipament de gătit performant pentru bucătăria ta profesională, alege unul din gama de cuptoare Explora. Intră pe site-ul tcromania.ro pentru asta.

Liniile gastronomice Piron sunt reprezentate de o gamă largă de cuptoare cu convecție și cuptoare combinate pentru bucătăriile profesionale. Prin refolosirea aerului cald uscat în compartimentul de gătit, aerul este distribuit uniform în acesta, asigurând gătirea uniformă a alimentelor, atât de-a lungul marginilor tăvilor cât și în mijloc. Toate cuptoarele gastronomice cu convecție pot fi echipate cu opțiune de umidificare.   

Liniile de cofetărie Piron includ cuptoare cu convecție și cuptoare combinate pentru coacerea  croissantelor, pâinii și alimentelor congelate. Sunt ușor de operat, fiabile și garantează coacerea de înaltă calitate și prospețimea produselor realizate.  

Cuptoare cu convenție și cuptoare combi Piron

Brandul Piron este un brand italian care a intrat relativ de puțină vreme pe piața autohtonă a cuptoarelor și a echipamentelor gastronomice de gătit mixte profesionale din România. Având în vedere că superioritatea în calitate și tehnologie va permite pătrunderea pe noi piețe, compania amintită acordă o mare atenție tendințelor moderne în acest domeniu, străduindu-se să atingă excelență în nișa sa de activitate. 

Cuptoarele cu convecție și combinate cu abur marca Piron aparțin din fericire segmentului de preț mediu și pot fi comparabile ca preț și calitate cu cuptoarele combi premium ale altor producători de nivel internațional.

Producând echipamente profesionale moderne de bucătărie, Piron este un brand care acordă o mare atenție îmbunătățirii detaliilor. Soluțiile tehnologice moderne sunt concepute pentru a facilita munca unui bucătar și întreținerea ușoară a echipamentelor pe care le utilizează.

Garniturile cuptoarelor Explora sunt realizate din cauciuc de înaltă calitate, sunt fixate în siguranță în canelura barierei de vapori și pot fi îndepărtate cu ușurință, ceea ce permite înlocuirea lor dacă este necesar. Previne scurgerea condensului pe ușă, are un microîntrerupător de siguranță care oprește echipamentul, atunci când ușa este deschisă, iar geamul dublu cu ecran de aer împiedică încălzirea geamului exterior.

Dorința de inovație și caracter practic marca Piron se concretizează în soluții precum ușa care poate fi deschisă la 180 grade. Această ușă facilitează utilizarea echipamentelor și îmbunătățește libertatea de mișcare și flexibilitatea în operațiunile din bucătărie. Munca bucătarului profesionist este facilitată și de geamul dublu și ușurința de a deschide ușile datorită echilibrării bune a copertinelor. 

Geamul dublu ecranat cu aer protejează ?

Camera de coacere. Designul compartimentului de gătit în cazul cuptoarelor cu convecție și mixte Piron a fost atent gândit pentru a oferi cea mai bună funcționalitate, ergonomie și confort. Ghidajele laterale pot fi schimbate cu ușurință pentru a găzdui diferite tipuri de tăvi. Lămpile cu halogen permit să se vadă alimentele în timp ce se gătesc. Colțurile rotunjite ale camerei o fac ușor de curățat. În același scop, modelele prevăd o scurgere a apei în partea inferioară a camerei. 

Ghidajele laterale. Suprafața interioară a camerei este realizată din oțel inoxidabil, iar sistemul de răcire Turbo Cold este un sistem unic de răcire care asigură o temperatură mai scăzută în zona din jurul cuptorului. Utilizatorul poate lucra acum în deplină siguranță și liniște sufletească. Tehnologia Turbo Cold permite, de asemenea, poziționarea cuptorului oriunde este nevoie.

Injectarea directă a apei. Aparatele combi cu abur Piron utilizează un sistem de injecție în care apa este pulverizată în cele mai mici particule și se transformă în abur, căzând pe elementul de încălzire. Ventilatoarele pot funcționa la temperaturi ridicate continuu și pentru o perioadă lungă de timp. 

Intră pe tcromania.com pentru detalii despre cuptoarele Explora din oferta TC Romania Crown Cool și comenzi!

Vezi si