Actualitate

Cum să obții un credit nebancar rapid și ușor?

Creditul nebancar reprezintă cea mai bună soluție financiară pentru urgențele, nevoile și dorințele tale. Atunci când îți trebuie destul de repede o anumită sumă de bani, nu-ți permiți să pierzi timp cu întocmirea unui întreg dosar de acte ori cu deplasări la bănci, mai ales dacă vrei să împrumuți doar 500, 1000 sau poate 1500 de lei. Fie că a survenit ceva neașteptat, fie că ți s-au terminat banii și mai sunt două săptămâni până la salariu, iată cum poți să obții rapid și ușor un împrumut nebancar:

Conectează-ți dispozitivul la internet

Primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru a avea solicita un credit oferit de la o instituție financiară nebancară este să folosești un gadget conectat la internet. Poate fi vorba de laptop, tabletă, smartphone sau calculator, important este să poți accesa pagina web a creditorului. Iar asta deoarece tot procesul de creditare se desfășoară online, inclusiv completarea, semnarea și transmiterea documentelor.

Selectează suma de bani de care ai nevoie

Trebuie să știi că, spre deosebire de un împrumut standard, nu este necesar să oferi nicio justificare pentru solicitarea creditului nebancar. Poți folosi banii după bunul plac, însă, de preferat ar fi să stabilești destinația finanțelor și suma de care ai nevoie. În acest fel te asiguri că nu vei împrumuta nici mai mult, nici mai puțin decât îți trebuie. De regulă, creditele nebancare au o valoare mică, între 200 și 4.000 de lei, iar dacă ai și o disciplină financiară, cu siguranță vei reuși să-ți rezolvi toate problemele.

Alege un termen favorabil de rambursare

În general, creditul nebancar se acordă pentru o perioadă scurtă de timp. În funcție de suma pe acre vrei să o împrumuți poți alege un interval de rambursare cuprins între 7 și 30 de zile. Totul ține de posibilitățile tale pentru că poți achita suma integral sau poți face plăți minime lunar și, dacă este cazul, poți prelungi perioada de rambursare.

Completează formularul online cu datele tale

Pe website-ul instituției financiare nebancare vei găsi un formular pe care trebuie să-l completezi cu datele personale, așa că ai grijă să menționezi, printre altele, numărul de telefon, adresa de e-mail și un cont bancar activ. Ai nevoie doar de buletin pentru a obține un credit, drept urmare trebuie să atașezi cererii de împrumut și o copie a cărții de identitate. În plus, vei mai avea nevoie de un extras de cont prin care să dovedești încasarea unor venituri periodice.

Primești banii direct în contul bancar

Ei bine, după selectarea sumei pe care intenționezi să o împrumuți, stabilirea termenului de rambursare și completarea aplicației online, nu-ți rămâne decât să aștepți aprobarea creditului. Nu-ți face griji, solicitările pentru împrumuturile nebancare primesc acceptul chiar și în numai 15 minute! În funcție de creditor, ora sau ziua când aplici pentru credit, se poate să ca aprobarea să dureze 24-48 de ore.

Banii o să-i primești direct în contul tău bancar. Creditul se acordă printr-un proces derulat exclusiv în mediul online, fără nicio interacțiune fizică între instituție și solicitant. 

Atât de simplu este să obții un credit nebancar! Tu faci alegerile, de oriunde te afli, iar instituția financiară nebancară îți depune în cont banii de care ai nevoie. Datorită evoluției tehnologice, soluțiile financiare pentru rezolvarea tuturor problemelor tale sunt acum mult mai aproape decât ți-ai fi putut imagina.

Vezi si