Stiri

Cum poti purta haina de blana astfel incat sa obtii un look la moda?

Moda este schimbatoare de la an la an, de aceea, multe persoane aleg sa achizitioneze haine care au un aspect atemporal, care nu se demodeaza, pentru a le putea folosi si data viitoare cu aceeasi incredere. Ei bine, un exemplu potrivit de astfel de haina este cea de blana naturala, care poate sa atraga privirile oricarei persoane indiferent de cat de multa vreme a trecut de cand a fost achizitionata. Tot ce conteaza este sa fie bine intretinuta si bine accesorizata. 

Persoanele care inca nu stiu cum sa-si poarte haina de blana pentru a-si scoate in evidenta trasaturile frumoase, trebuie sa tina cont de cateva criterii care le pot ajuta sa obtina rezultatele dorite.

Care sunt criteriile de care trebuie sa se tina cont la purtarea unei haine de blana?

Optarea pentru un model avantajos

In functie de corpul fiecarei persoane, unele modele se pot potrivi excelent, in timp ce altele pot fi de-a dreptul dezavantajoase. De aceea, in momentul achizitionarii, este ideal sa se aleaga un model care sa se potriveasca cu stilul si personalitatea respectivei persoane, astfel incat sa-si poarte haina de blana cu drag.

Iesirea din tipar

Multe femei aleg varianta sigura si isi poarta haina de blana doar intr-un anumit stil, fara sa incerce si alte metode, care ar putea fi variante mult mai potrivite. De exemplu, se poate alege o haina de blana supradimensionata care sa fie purtata cu pantaloni mulati sau drepti, stil tigareta. Important este sa se incerce cat mai multe combinatii vestimentare, prin care persoana respectiva sa-si poata descoperi un nou stil care sa i se potriveasca mai mult.

Purtarea accesoriilor cu gust

Accesoriile pot sa salveze o anumita combinatie vestimentara sau, din contra, o pot face sa fie destul de neatractiva. Multe femei atribuie purtarea hainelor de blana cu purtarea bijuteriilor opulente, insa nimic nu este mai gresit. Astfel de haine de blana trebuie sa fie accesorizate in mod corespunzator, pentru a oferi acel aspect placut si elegant. De exemplu, ceea ce se recomanda in cazul acestor piese vestimentare sunt bijuteriile finute, care sa aiba culoarea hainei de blana. 

De asemenea, se poate opta si pentru perle, cu care nimeni nu va da gres niciodata. Insa exista o exceptie. Daca haina purtata are aceeasi culoare cu restul tinutei, se poate opta pentru o bijuterie impunatoare, opulenta, care sa atraga atentia intr-un mod placut.

Odata ce posesoarea hainei de blana a inteles aceste principii pe care trebuie sa le ia in considerate in momentul purtarii acesteia, va obtine un look demn de invidiat. Si, in plus, nu va trebui sa achizitioneze de la an la an aceasta piesa vestimentara, pentru ca nu se va demoda niciodata. Trebuie doar sa fie creativa si sa nu-i fie teama sa incerce un stil nou.

Prin urmare, accesorizarea unei haine de blana nu este o sarcina dificila, ci, din contra, este destul de placuta si creativa, mai ales cand se tine cont de criteriile de baza care fac parte din realizarea unei tinute cu bun gust si placut personalizata. 

Vezi si