Actualitate

Cum iti albesti dintii acasa, cu un buget redus?

Pe masura ce timpul trece si nu acordam suficienta atentie curatarii corecte a danturii apar si problemele deja cunoscute: tartru, afectiuni gingivale, pete, dinti ingalbeniti, carii. Modul in care arata dantura si zambetul nostru, daca este unul perfect, ne pot influenta destul de mult atat stima de sine, cat si increderea in noi cand ne aflam in societate. Albirea dintilor este cel mai simplu proces prin care putem scapa de aceste neajunsuri si prin care putem sa zambim fara sa ne ascundem mereu dantura.

Dinti mai albi putem obtine daca mergem la stomatolog si investim in sedinte de albire profesionala, cu instrumente si substante moderne. Pana la dentist putem sa incepem procesul de albire si acasa. O prima varianta ar fi sa folosim gutierele speciale pentru albire, care se bazeaza pe un gel ce actioneaza delicat asupra smaltului dentar, indepartand pete si depuneri.

Gutierele se folosesc doar noaptea, dimineata se scot, se umplu cu un gel special si sunt foarte usor de suportat. Albirea e destul de lenta, dar se poate observa o imbunatatire a aspectului dintilor dupa 7-10 zile, rezultatele nu prea se mentin, trebuie repetate mai mereu procedurile, gutierele trebuie sa fie neaparat personalizate pentru un tratament cu efectele scontate.

In locul gutierelor cu gel se poate utiliza banala pasta de dinti cu efect de albire. Dureaza pana la sase saptamani sa vedem rezultatele, e mai simplu de folosit, dar albirea nu va fi asa de puternica. Depinde si de brand, si de substantele din interiorul pastei, de calitatea acesteia.

De doua ori pe zi un periaj corect cu pasta de dinti pentru albire poate sa fie un prim pas spre un zambet de nota 10. Rezultate excelente se obtina casa si cu benzile de albire 3d white crest, dupa aproximativ o saptamana sau doua de utilizare zilnica, timp de jumatate de ora, se vor vedea imediat diferentele de nuanta la nivelul danturii.

Benzile de albire 3d white crest asigura un zambet ca in reclame in doar cinci zile, fixarea e perfecta, indepartarea e curata, efectul e garantat pana la opt luni de la tratament, albirea e mereu uniforma. 5 sau 10 sedinte sunt suficiente pentru albirea impecabila a danturii cu probleme, structura dentara si smaltul nu sunt afectate. Albirea cu benzi speciale are si rezultatele cele mai bune pe termen lung, e necostisitoare, substantele active din benzi sunt asemanatoare cu cele folosite la albirea profesionala din cabinetele stomatologice.

Vezi si