Afaceri

Cum alegi eficient cea mai buna vitrina pentru patiserie?

Produsele de patiserie sunt foarte apreciate de cumparatori de toate categoriile de varsta. Afacerile in acest domeniu infloresc pe zi ce trece. Lumea este din ce in ce mai grabita si in drum spre munca sau spre scoala isi cumpara un pateu cald sau un covrig, un strudel sau un alt produs de patiserie care tine loc de mic dejun.

Uneori, produsele de patiserie tin loc de pranz sau de gustare, alaturi de un iaurt de baut. Cert este ca orice afacere in domeniu aflata la inceput de drum sau cu experienta in domeniu, are nevoie de vitrine pentru patiserie care sa tina produsele calde, proaspete, departe de degetele curiosilor si de insecte.

Utilizarea vitrinelor frigorifice in patiserie si alimentatia publica

Vitrinele pentru patiserie au o utilitate de necontestat, sunt folosite de cele mai renumite magazine, supermarketuri si patiserii pentru expunerea si pastrarea produselor in cele mai bune conditii. Produsele de patiserie sunt usor perisabile, mai ales daca au umpluturi. Gratie utilizarii vitrinelor profesionale, vizibilitatea produselor este maxima, iar profitul creste pe zi ce trece.

Se recomanda achizitionarea de vitrine frigorifice de buna calitate pentru a evita situatiile neplacute cu privire la utilizarea necorespunzatoare si la expunerea in conditii care nu sunt propice, a produselor de patiserie. Vitrinele frigorifice pentru patiserie sunt folosite, de regula, pentru a expune produse ce au in compozitia loc creme, la temperaturi cuprinse intre -2 si 8 grade Celsius.

Vitrinele de patiserie trebuie sa fie de buna calitate, sa aiba finisaje moderne, sa aiba temperatura reglabila, sa poata sustine o cantitate suficient de mare de produse frigorifice in magazine, patiserii si in supermarketuri. Aceste vitrine garanteaza prospetimea produselor de patiserie care sunt expuse la temperaturi potrivite.

Principalele caracteristici pe care trebuie sa le indeplineasca o vitrina pentru patiserie este sa aiba un sistem de racire ventilata, sa aiba suficient de multe usi incat sa permita utilizatorului libertate de miscare, sa aiba un design perfect epntru expunere si sa ofere vizibilitate maxima. In plus, controlul temperaturii este un aspect important in caracteristicile vitrinei de patiserie, precum si fiabilitate in utilizare.

Magazinul online Conti Grup ofera clientilor posibilitatea de a investi in vitrine de patiserie perfecte pentru utilizare de zi cu zi. Aceste vitrine de patiserie si cofetarie asigura prospetimea produselor de patiserie umplute cu creme, dar si prospetimea produselor de cofetarie. Atat patiseriile nou aparute pe piata, cat si patiseriile care deja si-au format un renume in acest sens sunt clienti fideli ai acestei companii.

Pe site-ul companiei sunt disponibile mai multe modele de vitrine, de la cele cu o usa, pana la cele cu doua, trei sau chiar patru usi. Vitrinele frigorifice au un design special conceput pentru a atrage atentia clientilor si pentru a ajuta personalul sa ajunga mai rapid si mai usor la produsele expuse.

Vezi si