Stiri

Cui se poate oferi o bricheta personalizata ca si cadou?

Cui se poate oferi o bricheta personalizata ca si cadou?

Brichetele personalizate sunt din ce in ce mai frecvente si mai populare pe piata. Aceste obiecte originale pot fi oferite drept cadou pentru o zi de nastere sau de sarbatori, cum ar fi Craciunul. Totusi, aceste cadouri trebuie sa corespunda persoanei pe care dorim sa o multumim. Iata cateva profiluri de persoane care ar putea aprecia un astfel de gest.

Un apropiat care fumeaza

Odata cu apropierea sarbatorilor de iarna este esential sa urmam traditia si sa oferim un cadou celor dragi. Acelasi lucru este valabil si pentru o zi de nastere. Cei care dispun de un buget limitat, pot opta pentru un cadou original, legat de hobby-urile preferate ale destinatarilor…sau de vicii.

Acestia vor aprecia cu siguranta un cadou de care vor avea nevoie zilnic. Daca aveti persoane dragi care fumeaza, le puteti oferi brichete personalizate. Exista numeroase brichete personalizate pe piata, in diferite forme si dimensiuni. Acestea sunt realizate din diverse materiale. Alegerea se va face in functie de preferintele si stilul vestimentar al destinatarului.

Unii angajati si clienti

Persoanele care detin o companie sau o asociatie trebuie sa isi promoveze structura in fata publicului larg. Pentru a-si face cunoscute serviciile si pentru a creste notorietatea marcii, un presedinte de companie poate opta pentru obiecte publicitare. In acest caz, brichetele personalizate au meritul de a fi eficiente.

Se pot oferi lunar clientilor sau angajatilor. Fie ca este vorba de brichete de unica folosinta sau de brichete reincarcabile, singura grija este aceea de a alege modele atractive. Apoi, se poate adauga un text care sa promoveze compania. Acest lucru poate evidentia serviciile oferite.

Cu toate acestea, recomandarea este aceea de a nu supraincarca bricheta, de a o face neatractiva. Avand in vedere acest lucru, mesajul trebuie sa fie concis si succint. Alternativ, se poate grava logo-ul companiei. Astfel de obiecte vor fi, de asemenea, pe placul tuturor angajatilor.

Unii nefumatori

Bricheta poate fi folosita in multe situatii, cum ar fi aprinderea unui gratar sau a unor lumanari. Daca sunt rude care locuiesc intr-o regiune cu ierni aspre, acestea vor aprecia aceasta idee de cadou. Acestia isi pot folosi bricheta pentru a dezgheta o incuietoare.

Unele brichete personalizate pot fi folosite pentru a deschide bauturi, deoarece au un desfacator de sticle. Acest lucru sugereaza ca se poate oferi o bricheta personalizata oricui, chiar si unui nefumator. Aceasta bricheta personalizata este potrivita atat pentru barbati, cat si pentru femei. 

Vezi si