Actualitate

Creditul pentru bunuri, soluția pentru achiziția unui laptop performant

Creditul pentru bunuri, soluția pentru achiziția unui laptop performant

Fiecare început de an vine cu planuri noi care, de multe ori, includ nu doar ce ai vrea să realizezi, ci și ceea ce ai vrea să achiziționezi. Poate că pe lista ta de an nou se află un televizor mai mare, un telefon sau, de ce nu, un laptop performant de pe care să lucrezi eficient și să obții și alte surse de venit?

Dacă îți dorești unul dintre cele mai bune laptopuri existente pe piață la ora actuală dar nu ai banii necesari ca să îl cumperi, poate fi extrem de frustrant. Dacă se întâmplă să mai ai și un venit mediu, posibilitatea de a-l cumpăra este și mai mică, luând în calcul toate celelalte cheltuieli lunare.

Acum însă, poți lua un laptop în rate, pornind de la un credit pentru bunuri. Obții ușor și creditul și laptopul performant, fără să mai aștepți luni de zile ca să strângi banii. Mai mult, totul se poate întâmpla online: acordarea creditului, virarea banilor și comandarea laptopului. Până să te dezmeticești, te vei trezi și cu laptopul la ușă, atât de rapidă și accesibilă este această opțiune de împrumut!

Așadar, cum îți iei și tu un laptop în rate?

Vei fi surprins, dar probabil cea mai provocatoare parte va fi alegerea modelului de laptop, nu alegerea IFN-ului de la care să obții creditul pentru bunuri. Gândește-te bine ce vrei să îți cumperi, având în vedere investiția semnificativă pe care o vei face.

Ia în calcul dotările tehnice ale laptopului (procesor, RAM, tip de hard, autonomia bateriei, sistem de operare, licențele software incluse etc.), dar și designul și diagonala ecranului. Selectează-l în funcție de tipul de proiecte la care vei lucra pe el – de exemplu, dacă procesezi fișiere foto/video, cu siguranță vei avea nevoie de resurse mai mari în materie de procesor, RAM și placă video!

După ce ai ales modelul potrivit și te-ai asigurat, din review-urile citite, că este atât de performant pe cât promite producătorul, te poți orienta și către obținerea banilor. Creditul pentru bunuri se obține rapid, simplu, din confortul casei tale, sau chiar de la birou, într-o simplă pauză de masă în care poate altă dată ai fi coborât la o țigară. Atât de puțin durează să aplici și tot cam la fel de puțin va dura să îți vezi și banii în cont!

Sursă: crediterapide24.ro

Vezi si