Actualitate

Coșuri de Crăciun deosebite, pentru Sărbători de Iarnă fericite!

Dacă tocmai ești în căutarea unui furnizor de coșuri cadou Crăciun bun, înseamnă că ai luat decizia perfectă, deoarece prin angajarea  unei firme profesioniste în domeniu vei face surprize frumoase cu un minim de resurse (de timp și chiar bani).

Avantajele de a apela la o firmă de specialitate

În calitate de client care achiziționează cadouri corporate vei avea următoarele avantaje majore:

– optimizarea timpului de cumpărare a unor produse de înaltă calitate pentru angajații, partenerii și colaboratorii tăi;

– un preț bun per bucată/coș;

– disponibilitatea achiziției unor coșuri inovatoare de Crăciun, care să îi surprindă foarte plăcut pe aceia ce le vor primi în dar;

– demonstrarea aprecierii pe care conducerea firmei o are față de acela căruia îi este destinat cadoul;

– îmbunătățirea climatului organizațional al companiei prin aceste coșuri de Crăciun, deoarece respectivele surprize sunt adevărate ancore NLP;

– tranzacții executate rapid apelând la o firmă distribuitoare de coșuri de Crăciun, din care s-a eliminat stresul proverbial existent înainte de Sărbătorile de Iarnă;

– livrarea coșurilor cadou în ziua, la ora și în locul dorit de către client;

– simplitate în relația magazin – firmă clientă.

Mai mult decât atât, relația dintre tine (ca antreprenor client) și furnizorul de coșuri cadou de Crăciun se poate extinde printr-un contract de durată, care depășește obiectivele unei simple livrări de sfârșit de an.

De ce sunt importante coșurile cadou de Crăciun?

Finalul de an chiar este o dată importantă pentru toată lumea, inclusiv pentru firme și e foarte ușor să îți bucuri angajații cu un cadou memorabil. Respectivul dar tradițional corporate este un mod de a arăta oamenilor din companie că se simt îndrăgiți și importanți la locul lor de muncă, elemente deosebit de importante în România de astăzi, când penuria de forță de muncă a ajuns cote alarmante.

Există companii furnizoare de cadouri speciale de Crăciun care au propria lor flotă de livrare, iar acest lucru asigură un control complet al livrărilor, pe lângă respectarea cu strictețe a termenului convenit între client și distribuitor.

Încearcă să setezi, în calitate de antreprenor, cea mai potrivită dată din sezonul hibernal pentru înmânarea darului, în apropierea zilelor de Crăciun. Asta face ca cadoul să fie mai semnificativ și relevant, inclusiv pentru familia celui ce primește surpriza, așa încât e bine ca să plasezi oferirea acestuia într-un moment care să rămână pe parcursul întregului an în memoria sa, dar și a celor apropiați.

Cum stabilești bugetul pentru coșurile de Crăciun corporate?

Până la urmă este important să te gândești și la bugetul pe care îl aloci acestor daruri, deoarece facturile cresc pentru toată lumea la final de an calendaristic.

Ideea este că ar fi mai bine să le comanzi din timp, decât în grabă, când încep să apară plățile acumulate pe parcursul întregului an.

Vei putea determina mai bine cât poți să investești în această acțiune de recompensare a angajaților și apreciere a relațiilor cu partenerii și colaboratorii. Vei avea o varietate mai mare de opțiuni în materie de coșuri de Crăciun. În plus, vei să poți alege personalizat ceea ce se potrivește cel mai bine angajaților, dar vei face asta și raportat la mărimea bugetului tău.

După ce vei găsi compania care se va ocupa de serviciul de asamblare și livrarea coșului de Crăciun, este important ca să analizezi ce produse sunt conținute în cadou, dacă se potrivesc cu obiectivele tale și care dintre articolele componente au prețul cel mai ridicat.

De exemplu, băuturile alcoolice fac de obicei coșurile mai scumpe. Dacă alegi un coș cu mâncare, vei avea probabil un preț mai accesibil. Cu toate acestea, dacă dorești să surprinzi persoana cu ceva diferit, vinurile (mai ales cele spumoase sau șampania) rămân o bună opțiune. Important este să fie de calitate.

Nu uita niciodată faptul că un coș de Crăciun demonstrează că îți pasă de cel ce va primi cadoul. Mai mult decât alte opțiuni,  un coș de Crăciun poate să îl încânte prin conținutul pe care îl are și chiar să oferă opțiuni utile pentru sezonul de vacanță.

Dacă ai posibilitatea, oferă angajaților unele articole pe care acesta nu ar putea să și le cumpere sau chiar dacă ar primi bonuri valorice în loc de coș de Crăciun, nu ar aloca banii în acest scop. Spre exemplu, de multe ori un angajat care primește un bonus de 100 lei nu ar cumpăra din banii aceștia o sticlă de șampanie, ci mai degrabă niște produse care fac parte din nevoile de bază ale familiei sale.

În afară de conținutul coșului, fii atent și la modul de împachetare al acestuia, pentru că nimic nu înlocuiește sentimentul de bucurie pe care, de exemplu, un angajat și familia lui îl are atunci când deschide un asemenea cadou și începe să inventarieze ce conține el. Poate fi prilej de încântare generală, de amintiri deosebite legate de grija companiei, iar conexiunea angajat – angajator se va face mult mai ușor și va fi mai temeinică în anul ce va urma.

Un pont de final:

Găsești coșuri cadou de Crăciun pe site-ul www.cadoulspecial.ro! Intră să le vezi!

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Your email address will not be published.

Vezi si