Actualitate

Clinica stomatologica – restaurarea estetica

Clinica stomatologica – restaurarea estetica

Oamenii zambitori din societate atrag intotdeauna atentia si trezesc simpatie. Iar un zambet cu dinti albi perfect drepti, este un fel de garantie a succesului si prosperitatii proprietarului sau. Cu toate acestea, nu orice persoana poate rade cu dintii la vedere, deoarece de multe ori prezinta aschii, crapaturi, pete pe smalt, pierderea dentitiei, care nu-ti permit sa zambesti asa cum iti cere inima si sufletul. 

Clinica stomatologica si stomatologia estetica ajuta la eliminarea oricaror defecte ale dintilor, la refacerea dintilor sau la refacerea completa a unui dinte pierdut. Clinica stomatologica moderna rezolva absolut toate problemele estetice ale dintilor si creeaza dinti albi orbitori, frumosi in mod natural, ai caror detinatori fericiti, pot pur si simplu sa zambeasca.

Posibilitatile stomatologiei estetice

Tehnologiile inovatoare pe care clinica stomatologica Dental Elite le-a adoptat, le permite stomatologilor sa rezolve absolut toate problemele dentare de natura estetica: leziuni necarioase (abraziune dentara, eroziune), leziuni ale dintilor (cipuri, fisuri), goluri largi intre dinti (diastema dentara), restaurarea dintilor dupa tratamentul de canal, modificarea formei dintilor, modificarea dimensiunii dintilor, decolorarea dintilor restaurarea estetica a dintilor. 

In timpul tratamentului se reface aspectul natural al dintilor si forma acestora, si chiar si defectele minore sunt eliminate. Daca o parte a dintelui este distrusa, elementele distruse sunt reanimate. 

Daca o multime de dinti sunt distrusi, medicul dentist restabileste imediat toate defectele din dentitie. Destul de des, restaurarea dentara se efectueaza la microscop. De asemenea, la clinica stomatologica sunt utilizate materialele de inalta rezistenta si durabile pentru restaurarea dintilor.  

Indicatii pentru restaurarea dentara estetica

Restaurarea este indicata persoanelor care au culoarea smaltului foarte afectata, forma dintilor si marimea acestora, distanta dintre dinti, au aparut fisuri si aschii, dinti afectati de carii. Posibilitatea restaurarii dentare este determinata numai de un medic dentist la o programare preliminara la clinica stomatologica si numai dupa o examinare a tuturor dintilor. 

In prezenta afectiunilor dentare (carii, pulpite, malocluzii, bruxism, boli parodontale, gingivite, tartru etc.), in primul rand se efectueaza tratamentul stomatologic si eliminarea cauzelor bolilor, iar apoi – refacerea estetica.

Proteze si coroane

Procedura cu proteze si coroane este prescrisa in cazuri extreme: daca dintele este grav deteriorat si nu poate fi restaurat printr-o alta metoda. La clinica dentara Dental Elite sunt instalate toate tipurile de coroane (una sau mai multe): metalica, metalo-ceramica, coroana de portelan. Este de remarcat faptul ca alegerea metodelor de refacere a frumusetii dentare ramane in sarcina profesionistilor. 

Prin urmare, doar un medic, in timpul unei examinari preliminare, va sugera cea mai buna modalitate de a reface dintii si iti va explica toate nuantele tratamentului si rezultatul pe care il vei obtine. 

Frumusetea artificiala creata cu ajutorul stomatologiei estetice, alaturi de dintii naturali, necesita ingrijire atenta si zilnica. Toate aceste proceduri si dispozitive, te ajuta sa-ti pastrezi dintii sanatosi, iar rezultatul obtinut cu ajutorul restaurarii estetice, te va incanta timp de multi ani.

Vezi si