Actualitate

Ce nu trebuie sa-ti lipseasca pentru o iesire reusita la iarba verde?

Chiar daca vremea continua sa ne joace feste si inca asteptam instalarea cu drepturi depline a atmosferei de vara, nu ne ramane decat optimismul ca vom depasi  aceasta perioada si ne vom bucura de zile pline de soare in cel mai scurt timp. 

Asa ca putem deja sa planuim mult asteptatele iesiri in natura, la iarba verde, pe care intentionam sa le organizam impreuna cu prietenii nostri. Si pentru ca ne dorim foarte mult sa avem parte de un picnic reusit, este bine sa ne facem un plan inainte, pentru a nu risca sa ne trezim, odata ajunsi la locul unde vom petrece in natura, ca am uitat diverse lucruri extrem de necesare pentru un picnic reusit.

Bineinteles, nu este cazul unei organizari prea laborioase, dar sunt cateva lucruri simple care  musai sa nu ne lipseasca la o astfel de iesire relaxanta.

Evident, ne-am planuit sa ne bucuram de un pranz delicios la iarba verde, deci vom trece in revista toate alimentele care vor face obiectul meniurilor stabilite. Astfel, legumele pentru salate le vom spala de acasa, pentru  ca, odata ajunsi, doar sa preparam retetele respective. La fel vom proceda cu carnea pentru gratar, pe care o vom spala, o vom felia pentru cotlete si fleici sau o vom face cubulete pentru delicioase frigarui de pui LaProvincia si o vom condimenta tot de acasa, pentru ca apoi doar sa le asezam pe gratarul pregatit.

De asemenea, trebuie sa verificam sa punem in bagajul pentru picnic toate  ustensilele necesare pentru gratar, o geanta frigorifica pentru alimente, apa si racoritoare, alaturi de farfurii, tacamuri si pahare din plastic sau din materiale reciclabile, pe care le vom manervra fara grija ca se vor sparge.

De asemenea, sa ne asiguram ca nu ne lipseste o patura, pe care sa ne relaxam sau chiar sa atipim in aerul curat din natura, dar si cateva scaune pliante, o umbrela care sa ne adaposteasca de soare. Si tot pentru a simti deplin relaxarea in natura, sa nu uitam o carte sau cateva reviste pe care sa le rasfoim in liniste.  Totodata, un set de palete si fluturasul de badminton, o minge sau un pachet de carti de joc pot transforma iesirea la iarba verde alaturi de prieteni intr-un eveniment super distractiv. Nu in ultimul rand, nu trebuie sa plecam fara a avea cu noi cativa saci de menaj, pentru ca, la final, sa strangem toate ambalajele si resturile, lasand in urma locul curat si primitor pentru urmatoarele iesiri la iarba verde.

LaProvincia este o marca inregistrata a grupului Carmistin.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Your email address will not be published.

Vezi si