Actualitate

Ce inseamna electrosex sau stimularea electrica erotica?

Ce inseamna electrosex sau stimularea electrica erotica?

Multi cred in mod eronat ca aceste tipuri de jocuri sexuale de tipul electrosex, sunt doar pentru cei care doresc sa experimenteze durere. De fapt, acest lucru este foarte, foarte departe de adevar. Totul depinde doar de dorinta ta si de scenariul jocului tau intim. 

Orice jucarie pentru stimulare electrica sau electrosex are mai multe moduri de putere, iar prin rotire le poti regla singur setarile si astfel, sa obtii fie o placere blanda, erotica, care poate pur si simplu menita sa excite fara durere partenerii. Prin electrosex se poate ajunge la un orgasm fara maini si, desigur, poti sa experimentezi senzatii noi.  

Ce este electrosex?

Electrosex este o practica sexuala care implica aplicarea de curenti electrici slabi si puternici in orice zona a corpului, in scopul stimularii sexuale. De obicei, curentul electric este aplicat zonei genitale a unei persoane, inclusiv penisului, scrotului, clitorisului si vaginului, desi nimeni nu interzice sa le folosesti in alte parti ale corpului, pentru a trezi zonele erogene dintr-un somn lung. 

Este o greseala sa crezi ca orice practica care implica durere este in mod necesar un fel de perversiune sau bdsma. Nu, aplicarea stimularii electrice in zonele sensibile ale corpului stimuleaza terminatiile nervoase din organism. In ceea ce priveste stimularea directa a organelor genitale, curentul electric poate creste intensitatea orgasmului sau chiar poate induce un orgasm fara nici un alt contact sexual.

Fa electrosex cu dispozitive sigure

In ciuda faptului ca totul suna foarte amuzant si interesant, stimularea electrica erotica poate fi extrem de periculoasa. Mai ales pentru incepatori. Cand experimentezi electrosex, utilizeaza numai acele dispozitive si jucarii care au fost concepute si dezvoltate pentru acest tip de joaca. Exista doua tipuri de dispozitive electrosex si sunt suficient de versatile pentru a fi folosite in orice joc, de la fetis intens pana la dragoste tandra. 

Prima optiune sunt betisoarele, vanda, vibratoarele si alte jucarii sexuale asemanatoare penisului. Betisoarele sau baghetele, sunt cele mai comune, mai degraba decat jucariile sexuale cu care suntem obisnuiti sub forma de penis. 

Al doilea tip sunt plasturii stimulatori speciali prin care primesti o descarcare de curent pe corpul tau si se numesc TENS. In aceasta categorie intra si inele speciale pentru stimularea masculina, acestea fiind purtate ca o centura de castitate. 

Exista tot atatea jucarii, fiecare dintre ele fiind folosita pentru diferite tipuri de jocuri si creeaza senzatii complet diferite. Primul tip de dispozitiv electrosex este de obicei folosit pe suprafata pielii, in timp ce plasturii creeaza un efect de penetrare profunda a tesuturilor, oferindu-ti cel mai bun efect pentru stimularea starii orgasmice.  

Aceste jucarii nu sunt concepute pentru a fi introduse in interiorul corpului, asa cum sunt dildourile sau vibratoarele, desi sunt concepute pentru a face acest lucru. Sunt concepute exclusiv pentru a crea senzatii, ceea ce inseamna ca trebuie sa alunece peste corpul unui partener, precum o pana sau un cub de gheata. 

Vezi si