Actualitate

Ce calitati trebuie sa indeplineasca un model videochat?

Ce calitati trebuie sa indeplineasca un model videochat?

Din ce in ce mai multe fete tinere si frumoase aleg sa paseasca cu dreptul in cariera si sa devina modele videochat. Aceasta nu este o meserie rusinoasa, ci este, dimpotriva, un job foarte bine platit, care le aduce numeroase avantaje pe plan financiar, dar si in ceea ce priveste statutul lor social.

In primul rand, a fi model videochat intr-o agentie mare, precum White Agency, este un job cat se poate de legal, remunerat in functie de performantele fiecarui model in parte. In ciuda asteptarilor, nu numai frumusetea fizica este importanta in videochat, ci si alte calitati ale modelului, pe care le are sau le poate dobandi pe parcurs.

Cum te angajezi intr-o agentie videochat? Ce conditii trebuie sa indeplinesti?

Frumusetea fizica este un atu, insa nu este un criteriu esential in videochat. Sunt alte calitati ale modelului care conteaza, calitati pe care le are sau pe care le acumuleaza odata cu experienta dobandita. Singura conditie obligatorie pentru a deveni model videochat este ca fetele sa isi doreasca acest lucru.

Dupa aceea, fetele trebuie sa aiba o voce foarte placuta, sa aiba capacitatea de a atrage clientii pentru o conversatie in privat, sa cunoasca o limba straina la perfectie, sa poata sustina o conversatie in limba engleza si sa aiba suficienta rabdare incat sa asculte problemele clientilor pe care, de cele mai multe ori, le expun in cadrul sesiunii de chat.

De asemenea, un model videochat trebuie sa aiba o atitudine relaxata, dezinvolta, sa uite de timiditate, sa socializeze, sa isi pastreze o postura si un limbaj cat mai relaxat, sa aiba un comportament cat mai dulce fata de clienti, sa isi manifeste toate talentele de seductie si sa invete sa se joace cu camera, astfel incat sa isi fidelizeze o parte din clienti.

Experienta nu este necesara in videochat, la fel cum nu este necesar ca modelele sa aiba un domiciliu stabil in Bucuresti. Experienta se obtine pe parcurs, iar, in privinta locatiei, fetele care vin din provincie vor fi cazate, imediat dupa semnarea contractului, intr-o locatie centrala din Capitala, foarte aproape de studioul White Agency, unde vor beneficia de toate conditiile de trai, cu singurele cerinte sa nu aduca persoane straine si animale de companie in apartament.

Modelele videochat vor beneficia de confidentialitate maxima. Acestea nu vor sustine sesiuni live pentru clientii din Romania, astfel incat nimeni din familie sau dintre apropiati sa nu afle ca lucreaza in acest domeniu, daca nu isi doresc acest lucru. Este foarta important ca modelele videochat sa aiba grija de aspectul lor fizic, sa mearga la sala ori de cate ori au ocazia, la saloanele de infrumusetare, sa poarte tinute cat mai sexi, sa aiba grija de zambetul lor, sa se epileze, sa aiba o aparitie senzationala in fata camerei.

Nu in ultimul rand, modelele videochat trebuie sa respecte programul de lucru, conditiile impuse de angajatori si sa tina cont de sfaturile profesionale venite de la specialisti in timpul trainingurilor la care participa, pentru a evolua frumos in acest domeniu.

Vezi si