Actualitate

Care sunt cele mai avantajoase tinute elegante pentru femeile cu forme generoase?

Urmeaza sa onorezi invitatia la un eveniment elegant si il astepti cu nerabdare. Dar, ca de fiecare data cand urmeaza un astfel de moment care trebuie sa te entuziasmeze si care sa fie dedicat destinderii si distractiei, intervine aceeasi problema, alegerea tinutei potrivite, in care sa te simti bine si sa te ridici la nivelul evenimentului respectiv.

Si nu este vorba doar de eterna problema feminina legata de indecizia cu privire la rochia eleganta asupra careia sa te opresti intr-un final, ci una suplimentara, cauzata de acele kilograme in plus de care, oricat te-ai straduit pana acum, nu ai reusit sa te descotorosesti.

Bineinteles, timpul la indemana nu este suficient de generos si nici nu este momentul sa te lamentezi si sa te consideri cumva lipsita de norocul de a fi posesoarea unui trup de fotomodel, fiecare cu sansa ei. Asa ca vei putea sa te simti in largul tau alegand cu grija un model din gama de rochii xxl elegante, care sa tina cont de cateva aspecte esentiale. 

Astfel, respectand cateva conditii, vei avea posibilitatea sa stralucesti pur si simplu la acel eveniment special si chiar sa atragi multe priviri pline de admiratie. Este important sa eviti acele rochii extrem de incarcate, cu multe accesorii sau care au o intreaga paleta de culori si motive din abundenta. Acestea nu vor face decat sa te faca sa pari mult mai masiva decat esti tu de fapt.

In schimb, alegerea unui model de rochie  intr-o singura nuanta, dar fara a face o obsesie pentru culori inchise sau chiar exclusiv pentru negru, ci chiar si una deschisa, cu o croiala simpla, fara briz-briz-uri, este una inspirata.

Manecile lungi sau trei sferturi sunt o idee buna, atunci cand bratele sunt mai groase, caz in care o rochie cu bretele cu siguranta nu te va flata.

Totodata, fii indrazneata si scoate la lumina „armele” de care dispui. De exemplu, un decolteu generos nu trebuie ascuns. Asta nu inseamna sa recurgi la o etalare de-a dreptul obscena, ci lasa suficient loc imaginatiei, cu ajutorul unui decolteu al rochiei in forma de V, care va avea darul de a lungi si de a subtia talia ta mai plina.

Sub nicio forma, nu te sugruma in talie cu o curea, nu va fi o alegere de succes. Obligatoriu, pantofii alesi trebuie sa fie un model cu toc inalt, care, la randul lor, iti vor alungi talia.

Aranjarea podoabei capilare intr-o maniera inspirata, un parfum suav, un accesoriu sic, alaturi de o atitudine plina de feminitate si optimism, vor completa la randul lor aparitaia ta atractiva la acel eveniment elegant.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Your email address will not be published.

Vezi si