Actualitate

Cămașa de in pentru bărbați: alegerea perfectă pentru orice situație

Cămașa de in pentru bărbați: alegerea perfectă pentru orice situație

O cămașă de in este un element indispensabil al garderobei unui bărbat în vara fierbinte. Respirabile și mai plăcute decât orice altceva care poate fi purtat vara, aceste camasi din in pot face un bărbat să se simtă în largul său și confortabil în timpul sezonului cald. Astfel, ar trebui să fie un element obligatoriu al garderobei fiecărui bărbat.

Există puține lucruri care se deosebesc de o cămașă oxford de bună calitate, dar când temperatura exterioară începe să atingă sau să depășească 30 de grade Celsius, obiceiurile vestimentare se schimbă și alegi în schimb ceva mai ușor și mai respirabil. O cămașă de in are astfel de caracteristici. De fapt, nu există o ținută mai bună care să îți ofere relaxare de vară în aproape fiecare loc în care ne afli.

Din punct de vedere practic al cămășii de in, practic vorbind, acestea sunt potrivite în special persoanelor care au probleme cu transpirația la subraț. Acest lucru se datorează numărului redus de fire. Lejeritatea lor face ca pielea să respire mult mai ușor decât țesăturile mai grele, cum ar fi Oxford sau poplin. Ești îngrijorat de sensibilitatea la încrețire a lenjeriei? Inutil. Opțiuni mai formale sunt de obicei combinate cu bumbac.

Cu toate acestea, dacă vrei o cămașă cu 100% in, fie vei fi gata pentru călcat frecvent, fie vei accepta ridurile. În acest caz, nu sunt rele, pentru că în stilurile mai casual, o cămașă de in ușor încrețită este un plus la estetica relaxată.

O cămașă de in poate fi un complement perfect atât pentru stilul elegant, alături de o pereche de pantofi din piele barbati, cât și pentru cel casual. Inul arată excelent în culori strălucitoare – alb, albastru sau roz. Cămășile în aceste culori sunt perfecte pentru stilul zilnic în zilele toride de vară. Pentru a câștiga puțin mai multă libertate și a-ți asigura un confort deplin, răsucește-ți mânecile – întreaga ținută va căpăta un caracter nonșalant, liber. Cu toate acestea, dacă doriți ca o cămașă de in să facă parte dintr-o ținută mai formală , alegeți un model cu guler rigidizat. Șabloanele reduse, cum ar fi dungile sau cecurile, pot adăuga, de asemenea, un caracter elegant.

Cu toate acestea, merită subliniat faptul că inul este un material destul de specific, deci este necesar să îl îngrijești în mod corespunzător – atunci cămașa te va servi mult mai mult. În funcție de faptul că este realizat în întregime din in sau o combinație de țesături diferite, regimul de îngrijire poate diferi. Cu toate acestea, indiferent de compoziția materialului, putem distinge unele reguli universale.

Avantajele unei cămăși de in

În garderoba ta nu există încă o cămașă elegantă din in? Îți  sunt prezentate cele mai importante avantaje ale acestei țesături, care cu siguranță te vor convinge să faci o astfel de achiziție.

  • Durabil – se spune că țesăturile de in sunt mai durabile decât lână și bumbac . Astfel, poți fi sigur că acea cămașa de in te va servi mult mai mult decât un singur sezon,
  • Plăcut la atingere – inul este o țesătură extrem de nobilă. Cu fiecare spălare, materialul devine mai fin și mai plăcut la atingere , ceea ce îmbunătățește semnificativ confortul purtării acestuia,
  • Universal – o cămașă din in oferă o mulțime de posibilități de stil. Arată grozav într-o versiune casual – cu blugi sau chino. De asemenea, va funcționa foarte bine în situații puțin mai formale – prin combinarea acestuia cu o jachetă elegantă, veți conferi stilului dvs. un caracter elegant,
  • Potrivit persoanelor alergice – țesătura de in nu irită pielea și nu provoacă alergii. Este antibacterian – este cea mai bună companie pentru pielea ta.
  • Ecologic – materialul de in este complet ecologic – biodegradabil și ecologic,
  • Absoarbe umezeala – datorită proprietăților sale higroscopice, țesăturile din in absorb perfect umezeala și sunt rezistente la mirosurile neplăcute. Efectul pielii uscate în zilele toride este garantat!

Vezi si