Actualitate

Bagheta decorativa, ideala pentru decorarea tavanului

Cei care isi doresc o nota unica in ceea ce priveste decoratiunea interioara pot opta pentru baghete decorative din polistiren, folosite ca plinte sau pentru finisarea imbinarilor dintre perete si tavan. Baghetele decorative din polistiren sunt ideale pentru completarea esteticii peretilor atat in stil clasic, cat si modern.

Cu ajutorul unei baghete decorative din polistiren vei reusi sa creezi un mix perfect intre contemporan si clasic, design si art deco. Ideea aceasta este inca in tendinte.

In ziua de azi, din ce in ce mai multe persoane opteaza pentru bagheta decorativa pentru a-si spori frumusetea interiorului intr-o maniera unica si atractiva. Principalul sau avantaj este acela ca isi gaseste mereu un loc in casa, oricare ar fi stilul adoptat, clasic sau modern. In ziua de azi bagheta decorativa se declina in mai multe stiluri, pentru ca fiecare sa gaseasca elementul cel mai adaptat interiorului sau.

Un stil urban sic se poate distinge cu ajutorul unei baghete decorative in stil baroc, la fel ca si o decoratiune extrem de clasica, ce va putea fi scoasa in evidenta prin intermediul unei baghete decorative moderne. Pentru a veni cu o nota finala in decoratiunea interioara, aceasta se poate acoperi cu o nuanta asortata decorului. Fiecaruia i se potriveste propriul stil si, bineinteles, propria bagheta decorativa.

O decoratiune unica pentru fiecare incapere in parte. Fie ca este vorba despre o locuinta noua, fie ca este vorba despre o cladire mai veche, bagheta decorativa din polistiren pentru tavan este cea mai buna optiune pentru ca decorul fiecarei incaperi in parte sa fie unul unic. Spre exemplu, pentru infrumusetarea baii ai putea opta pentru o bagheta decorativa sau pentru o cornisa. O idee buna pentru a te destinde si a te relaxa intr-un spatiu placut si frumos decorat.

Esti in cautarea unor elemente pentru a transforma bucataria ta intr-o incapere unica? Si in acest caz bagheta decorativa este o alegere excelenta. Se poate lipi pentru a veni cu o nota unica si care da personalitate incaperii. Cat despre living sau despre dormitor, pentru a evoca un stil boem chic, trebuie gandit fiecare detaliu in parte – podeaua acoperita cu parchet, mobile din lemn masiv si bagheta decorativa pe tavan, pentru a incorona totul.

In plus, exista si baghete decorative cu motive florale, ideale pentru a decora peretele in locul in care se imbina cu tavanul si pentru a crea unui efect mai mult decat placut. De obicei, baghetele de culoare alba nu necesita niciun finisaj dupa montare, se recomanda insa acoperirea cu aceeasi vopsea lavabila ca si peretele, pentru un aspect cat mai uniform cu putinta. Materialul este usor de prelucrat si nu necesita instrumente specifice pentru taiere.

Tavanul fals decorativ. Pe langa baghetele decorative adevarate, tavanul fals decorativ este in egala masura ideal pentru a ilumina interiorul unei locuinte. In ceea ce priveste tavanul fals, alegerea se declina in materiale. Putem alege intre polistiren, poliuretan sau lemn. Polistirenul este economic si practic totodata. Poliuretanul este mai abordabil din punct de vedere financiar si beneficiaza de finisaje impecabile. Lemnul este ales mai rar, deoarece este mult prea greu pentru a fi pus pe tavan.

Vezi si