Actualitate

Avantajele maririi buzelor cu acid hialuronic

Una din cele mai importante trasaturi ale femeilor la care sunt foarte atenti barbatii, una din cartile de vizita ale acestora, care exprima senzualitate sunt buzele. Cu cat buzele sunt mai mari, mai carnoase, mai bogate, cu atat sunt mai apreciate de reprezentantii sexului opus, dar si de reprezentantele sexului frumos.

O femeie cu buze sexy iese imediat in evidenta si acesta se poate dovedi un atu atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Cu alte cuvinte, marirea buzelor cu acid hialuronic reprezinta cea mai buna alegere a femeilor care doresc sa iasa din tipare.

Principalele motive pentru care femeile apeleaza la marirea buzelor

Atat femeile tinere, cat si cele mai in varsta aleg sa isi mareasca buzele cu acid hialuronic. In cazul femeilor tinere, motivele sunt variate: fie partenerii de cuplu nu sunt multumiti de acest aspect, fie s-au nascut cu buze foarte subtiri, fie au nevoie de un “ajutor” suplimentar pentru a obtine un job in domeniul modellingului sau in televiziune. Femeile care au depasit o anumita varsta aleg sa isi mareasca buzele cu acid hialuronic pentru ca, o data cu trecerea timpului, buzele isi mai pierd din volum, devin mai palide si se subtiaza.

Atat femeile tinere, cat si cele trecute de prima tinerete aleg sa isi mareasca buzele cu acid hialuronic pentru a corecta eventualele asimetrii ale acestora sau ale trasaturilor fetei.

Principalele metode de marire a buzelor

Marirea buzelor cu acid hialuronic reprezinta cea mai simpla metoda, prin simpla injectare nedureroasa a substantei inbuze, astfel incat sa se obtina un aspect uniform, carnos si sexy. Insa, sunt disponibile si alte metode de marire a buzelor, in functie de alte imbunatatiri care se doresc a fi facute. Asadar, se poate transfera grasime proprie de pe fese, solduri, coapse sau abdomen in buze pentru modelarea acestora. in cazul in care pacienta are buze foarte foarte subtiri, iar colturile gurii sunt indreptate catre inferior, atunci acest lucru poate fi remediat cu ajutorul unui lifting al colturilor gurii.

Beneficiile maririi buzelor cu ajutorul acidului hialuronic sunt numeroase. Acest acid are un efect lubrifiant, asigura hidratarea fibrelor de elastina si de colagen si retineapa in tesuturi. Injectarea buzelor cu acid hialuronic se va dovedi cea mai putin invaziva si dureroasa dintre metode, cu efecte vizibile pe termen lung. Acidul hialuronic este un ingredient foarte des folosit in produsele de frumusete.

Prin injectarea de acid hialuronic in buze, se stimuleaza producerea de colagen, fara a produce reactii alergice, fiind principala metoda de volumizare a buzelor sau de modelare sau contur facial. Rezultatele acestei metode de marire a buzelor au o durata de aproximativ un an, insa aceasta poate fi estimativa, existand posibilitatea ca organismul sa degradeze aceasta substanta mai repede.

Marirea buzelor cu acid hialuronic este contraindicata femeilor insarcinate, celor care alapteaza, femeilor cu boli autoimune, cu diabet sau cu tulburari ale sistemului imunitar.

Vezi si