Actualitate

Activitatea de videochat: beneficii demne de luat în seamă

Există multe avantaje pe care o femeie care face videochat în țara noastră le are în prezent.

Pentru o persoană lipsită de prejudecăți, a fi model de videochat pentru adulți la Elite Agency, spre exemplu, este o activitate care îi poate aduce multiple beneficii. Asta ca să dăm exemplu doar de o singură firmă ce oferă servicii de divertisment online pe această nișă.

Avantaje mai puțin știute pe care le ai dacă alegi să faci videochat

Angajata își va putea stabili programul propriu de lucru, în raport de scopurile financiare pe care le are.

Dacă un client depășește limitele stabilite de comun acord, furnizoarea de servicii de videochat se poate deconecta în orice moment. Este un loc de muncă unde poți să rămâi în conexiune cu un membru plătitor 10 minute, 30 de minute sau chiar mai mult, dacă clientul dorește și el acest lucru. Ideea este ca starea de flow să rămână, să fie confortabil pentru ambele părți. Trebuie să recunoști cinstit că este unul dintre puținele joburi unde, dacă un beneficiar de servicii (client) devine obraznic poți să îl ignori fără teama că vei fi concediată. Pur și simplu poți ca să îți stabilești propriile reguli și să fii propria ta șefă.

Este și unul dintre puținele locuri de muncă unde nu este obligatoriu ca să arăți trăsnet, să ai prin fișa postului dimensiuni de manechin. Mulți clienți, consumatori avizați de servicii videochat adulți, deja s-au săturat de fete care să arate la fel, ca niște păpușele Barbie, siliconate și botoxate la maxim. Vor mai degrabă să interacționeze online cu niște femei normale fizic. Lucrurile despre care credeai odată că sunt neatractive la tine, devin brusc atractive pentru alții. Unii clienți preferă femeile tunate, alții pe acelea naturale.

Dacă o să activezi în domeniu, mai mult ca sigur o să primești mereu complimente din partea bărbaților ce plătesc ca să te privească pe monitor. Important este ca să fii o persoană agreabilă, indiferent dacă ești blondă, roșcată sau brunetă, dacă ai 40 sau 100 de kilograme, dacă ai 18 sau peste 40 de ani. Din moment ce sunt dispuși ca să plătească pentru a intra în conexiune online cu tine, este clar că te consideră o apariție video interesantă.

Este un job unde nu trebuie să ai cu nimeni întâlniri fizice. Din acest motiv, spre deosebire de prostituție sau activitatea de escortă, activitatea de videochat este 100% confidențială și foarte sigură. Deoarece nu trebuie să ai raporturi sexuale cu nimeni, nu trebuie să te preocupe nici bolile venerice sau SIDA. Nici nu există riscul ca în cazul producerii unui accident poți rămâne însărcinată.

Confidențialitate și siguranță în prestarea activității de videochat adulți

Fetele ce fac activitatea de videochat folosesc porecle, de aceea viața lor privată este pe deplin protejată. Nimeni nu va cunoaște numele real al acestora, iar acest fapt le dă o stare de confort psihic foarte important în acest job. Clienții sunt doar din străinătate, cei din România nu pot avea acces pe platforma de videochat.

Nu trebuie să te dezbraci decât dacă și atât cât vrei. Există persoane care fac videochat non-sexual și câștigă sume importante chiar și fără a se dezbrăca, realizând show-uri senzaționale. Motivul? În pofida a ceea ce se crede de obicei, această activitate este mai mult despre socializare, despre comunicare, decât despre sex. Nu trebuie să faci greșeala de a crede că serviciile de videochat pentru adulți se reduc doar la partea sexuală, deși nu poate fi de cele mai multe ori exclusă în totalitate.

În primul rând este vorba de distracție, de un serviciu video care trebuie să elimine stresul clienților, să fie plăcut pentru privitor, chiar dacă el este non-sexual.

Există persoane care doresc să găsească o persoană plăcută, dispusă ca să-i asculte problemele cotidiene. Este mai simplu să te destăinui cuiva străin, din altă țară, decât unei rude, partenerei sau unui cunoscut.

A face videochat este nu doar o sursă de câștiguri peste medie, dar și o terapie bună care îți dă frâu liber creativității. Chiar așa. Pentru a face performanță în acest domeniu ai nevoie de imaginație, uneori chiar peste medie. Ce spui, crezi că este un job potrivit și pentru tine?

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Your email address will not be published.

Vezi si